ethnicraft categorie banner

Ethnicraft Bedden

Maak van de slaapkamer een toevluchtsoord met een bed uit de verfijnde beddencollectie van Ethnicraft. In het ontwerp van vrijwel elk Ethnicraft bed zijn comfort en stijl op harmonieuze wijze gecombineerd. De designs zijn teruggebracht naar de pure vorm en functie van een bed. De bedden zijn volledig vervaardigd uit zorgvuldig gekozen, massief hout en zijn hierdoor bijzonder duurzaam. Het houten frame is behandeld met een beschermende hardwaxolie, waardoor het bed lang zijn mooie kwaliteit behoudt. Tevens vult het hout de slaapkamer met een warm gevoel waardoor u ultiem kunt ontspannen. De stevige lattenbodems van Ethnicraft zorgen voor een goede ondersteuning van het matras en zijn, net als een comfortabel matras, direct mee te bestellen met elk Ethnicraft bed.

Ontvang in december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500. Bekijk hier de voorwaarden.

5 items

5 items


Ethnicraft Air Bed

Het Ethnicraft Air Bed heeft zijn naam te danken aan de uitstraling van het geraffineerde ontwerp. Het open element in het hoofdbord en de smalle, cilindrische poten doen het bed namelijk luchtig ogen. In combinatie met de robuuste uitstraling van massief hout vormt dit een prachtig contrast. Het hout is met zorg geselecteerd en met vakmanschap vervaardigd, waardoor elk bed uniek is met zijn eigen karakteristieke houtnerfpatroon. Met zijn tijdloze esthetiek ademt het bed sereniteit en eenvoud: de ideale plek om te rusten na een lange dag.

Ethnicraft Spindle Bed

Met zijn klassieke charme creëert het Ethnicraft Spindle Bed een oase van rust in iedere slaapruimte. De ranke spijlen van het hoofdbord zijn geïnspireerd op het traditionele spinnenwiel en voorzien het bed van een open karakter, terwijl de stevige constructie het bed bijzonder stabiel maakt. Het massief houten bed wordt gekenmerkt door de taps toelopende poten en de hoeken van het hoofdbord die op ambachtelijke wijze zijn afgerond. Dankzij het gebruik van kwalitatief hoogstaand hout en de duurzaamheid hiervan, laat het Spindle Bed u jarenlang genieten van een comfortabele nachtrust in stijl.

Ethnicraft Bedden bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Ethnicraft, waardoor alle bedden van het Vlaamse merk via ons verkrijgbaar zijn. Wenst u graag meer informatie of advies over de bedden van Ethnicraft? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de verschillende ontwerpen voor uw slaapkamer? Maak gerust een afspraak voor interieuradvies in één van onze winkels. Onze interieurspecialisten helpen u graag!

.