Ethnicraft Design Meubelen

Laat u verrassen door de kwaliteit en het tijdloze karakter van Ethnicraft! Ethnicraft is een populair designlabel, afkomstig uit België. De veelzijdige collectie bestaat uit prachtige tafels, tv-meubels, salon- en bijzettafels, kasten, dressoirs en bedden. De designs zijn in de meeste gevallen vervaardigd uit massief eiken-, walnoten- of teakhout, waaraan een zorgvuldige inspectie vooraf is gegaan.  Het hout komt in de ontwerpen van Ethnicraft samen met een tijdloze en minimalistische vormgeving. Design van het Vlaamse merk gaat daardoor moeiteloos samen met uiteenlopende interieurstijlen.

263 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

263 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ethnicraft Meubels

Ethnicraft noemt haar collectie emorational. Het is een combinatie van de woorden emotie en ratio. Het emotionele aspect is duidelijk te benoemen wanneer we kijken naar de collectie. De meubelen roepen door het gebruik van het hoogwaardig massief hout warmte op. Mooie naturel tinten in combinatie met de karakteristieke nerven van eiken en teak hout. Kwalitatief hoogstaand en robuust tegelijk. Het rationale aspect kan hier in één adem genoemd worden met de functionele eigenschap. De oorsprong van het hout is bovendien eerlijk en op een ecologische wijze verantwoord. Zo haalt u met de meubelen van Ethnicraft een tijdloos, warm en modern meubel in huis.

Ethnicraft meubels zijn duurzaam

Meubelen van Ethnicraft zijn duurzaam. Gebruikte materialen zijn óf gerecycled óf er wordt voor elke gekapte boom een nieuwe geplant. Ethnicraft haalt haar Teakhout uit Indonesië (Java) en het eiken uit Frankrijk en Servië. Men ontwerpt zelf en produceert een grote collectie massief houten meubelen. Van tafels en kasten, tot stoelen en bedden. Ook maakt Ethnicraft regelmatig gebruik van het ontwerptalent van andere ontwerpers, de Circle Eettafel is ontworpen door Alain van Havre. De Pettersson Eettafel, een ontwerp van Patrik Pettersson, is een schitterende eettafel met een natuurlijke en Scandinavische look. Petterssons ontwerpen staan bekend om hun strakke belijning en rustieke uitstraling.

MisterDesign is officieel Ethnicraft Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Ethnicraft. Het gehele assortiment van dit prachtige Belgische merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het product van Ethnicraft toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.