Driade

Betreed de wereld van Driade, een Italiaans merk dat zich richt op de continue zoektocht naar creativiteit en innovatie in de leefruimte. Driade creëert meubelen en accessoires die uniek, eclectisch, excentriek en tegelijkertijd elegant, tijdloos en vooral vrolijk zijn. De collectie omvat kunstwerken en objecten voor dagelijks gebruik, die harmonieus in elkaar overvloeien. Bekijk hieronder de collectie Driade meubels voor binnen én buiten.

19 items

19 items

Driade stoelen, banken en tafels

De collectie van Driade bestaat onder andere uit stoelen, banken en tafels die creatief, innovatief en bovenal uniek zijn. Ieder ontwerp van het Italiaanse merk beschikt over een fascinerend verhaal. Zo komt de liefde voor de beeldhouwkunst van Faye Toogood sterk naar voren in de massieve Driade Roly Poly stoel, en ontleent de mysterieuze Driade Nemo stoel zijn bestaan aan een eeuwenoude Griekse mythe. Krachtige lijnen zijn terug te zien in de Driade Toy tuinstoel, maar de collectie kent ook sculpturale vormen zoals in de Driade Tokyo Pop sofa uit de Tokyo Pop serie te zien is. Eén ding is zeker: binnen deze creatieve collectie valt er genoeg te ontdekken.

Roly Poly bij MisterDesign

De Roly Poly, ontworpen door de Britse Faye Toogood, is misschien wel de bekendste stoel van Driade. De uitnodigende fauteuil beschikt over ronde vormen en is gemaakt van polyethyleen. Hierdoor kan de Roly Poly zowel binnen als buiten als eyecatcher worden neergezet. De Roly Poly is tevens verkrijgbaar als bank in diverse kleuren. Wilt u graag genieten van extra zitcomfort? Dan kunt u eenvoudig bijpassende kussens bijbestellen.

MisterDesign is officieel Driade dealer

MisterDesign is officieel dealer van het Italiaanse Driade. Heeft u een specifiek item van dit merk in gedachte, maar ziet u deze momenteel niet in onze webshop staan? Omdat wij officieel dealer zijn, kunnen wij u alle design items leveren. Neem dus gerust contact met ons op, ook wanneer u graag advies of meer informatie wenst.

Voor advies over Driade kunt u uiteraard ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!