DEDON

Sinds 1990 is DEDON de pionier op het gebied van luxe buitenmeubelen. Het Duitse designlabel maakt gebruik van moderne technologie in combinatie met traditioneel vakmanschap. Het productieproces vindt plaats in Duitsland en deels in de Filipijnen, waar er nog volgens traditie met de hand geweven wordt. DEDON innoveert met stoffen, materialen en vormen en geeft daarmee een nieuwe betekenis ontstaan aan het begrip ‘outdoor luxe’. De designs bestaan uit kwalitatief goede materialen met rijke texturen die verschillende weersinvloeden moeiteloos aankan. Onder meer om deze reden is DEDON ook populair voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld hotels. Bekende producten uit de collectie zijn onder anderen de Mbrace Loungestoel en de Nestrest Lounger.

31 items

31 items

DEDON fiber en textiel

DEDON gebruikt voor haar iconische geweven meubelen het unieke DEDON fiber, dat recyclebaar, brandveilig en weerbestendig is. Het materiaal (dat iets wegheeft van rotan) blijft in perfecte staat bij temperaturen van -30 tot 65 graden en zelfs na tien jaar blootstelling aan UV-straling en zee- en zwembadwater. Bovendien is DEDON fiber 100% recyclebaar, vrij van schadelijke stoffen en makkelijk te onderhouden. Daarnaast ontwikkelt het merk eigen outdoor textiel volgens de nieuwste technieken, dat de aangename sensatie van bijvoorbeeld linnen en wol naar buiten brengt.

Innovatie en traditie

DEDON fiber wordt in de Filipijnen met de hand geweven volgens traditionele technieken die DEDON designs niet alleen hun typische rijke look geven, maar ook garant staan voor een perfecte kwaliteit. De combinatie van innovatie en traditie is inmiddels het signatuur van DEDON. Legendarisch zijn de hangende lounger Nestrest en de ronde loveseat Orbit, maar ook de rest van DEDON's collectie is buitengewoon: met verschillende vormen, functies en materialen biedt het merk de complete outdoor woonbeleving.

MisterDesign is officieel DEDON dealer

MisterDesign is officieel dealer van DEDON. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het product van DEDON toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Voor advies over DEDON kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!