de Sede banken

Banken van de Sede zijn ware blikvangers voor in elk interieur. Het merk gebruikt voor het produceren van de banken leer van de hoogste kwaliteit; stevig, sterk en duurzaam, maar tegelijkertijd aangenaam en zacht. Hierdoor bent u met een de Sede bank verzekerd van optimaal zitcomfort. De banken staan bekend om hun luxueuze uitstraling en unieke vormgeving. Bovendien zijn de lederen banken verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en kunt u de bank geheel naar wens samenstellen. Bekijk de volledige collectie de Sede banken hieronder.

10 items

10 items

de Sede DS-600 bank

Eén van de meest iconische banken uit de collectie is de de Sede DS-600 bank, ook wel bekend als de ‘snake’ bank. Deze bank is onverwoestbaar en kan samengesteld worden door middel van individuele, toevoegbare fauteuilelementen. De individuele elementen zijn door middel van een insteekscharnier met elkaar te verbinden. Het krukelement zorgt er vervolgens voor dat de bekende slangvormige zitting met een tussen- en eindelement wordt gecomplementeerd.

de Sede banken collectie

Naast de iconische DS-600 bank zijn er nog meer echte klassiekers binnen de collectie. Kijk bijvoorbeeld eens naar de de Sede Terrazza bank of de Flowing Serpentines bank. Elke bank die wordt geproduceerd, voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en is met maximale aandacht voor detail en vakmanschap gemaakt. Hierdoor bent u gegarandeerd van jarenlang zitplezier. de Sede banken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, stofferingen en kleuren, waardoor er altijd een bank is die perfect aansluit bij de rest van uw interieur.

de Sede banken bij MisterDesign

Bij MisterDesign kunt u terecht voor alle de Sede banken. Omdat wij officieel dealer zijn van dit prachtige merk, kunnen wij u alle items van de Sede leveren, ook wanneer deze momenteel niet in onze webshop staan. Weet u al welke de Sede bank u wilt aanschaffen, maar ziet u deze niet bij ons terug? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zorgen er dan graag voor dat de desbetreffende bank alsnog bij u geleverd wordt.

Uw de Sede zithoek compleet maken? Neem dan ook eens een kijkje bij de de Sede fauteuils.