de sede categorie banner

de Sede

Een hart voor traditioneel vakmanschap in unieke lederen meubelen; dat is waar de Sede uit Klingnau, Zwitserland sinds 1962 bekend om staat. de Sede is een meubelfabrikant die uw zintuigen prikkelt door het aanbod van exclusieve en unieke meubels. Ieder ontwerp heeft zijn eigen en unieke uitstraling door de professionele aanpak van de meesterambachtslieden. Volledige toewijding en hoge kwaliteitsnormen zorgen voor een excentrieke collectie bestaand uit vele iconen zoals de DS-600, DS-1025 en DS-2878.

12 items

12 items

de Sede banken

Een de Sede bank is een absolute eyecatcher in elk interieur! Dankzij het ultieme zitcomfort, de luxe uitstraling, het prachtige leder en de elegante vormgeving, zorgt u voor een ware blikvanger in huis.

Eén van de klassiekers van de Sede is de Terrazza DS-1025. Deze prachtige, excentrieke bank is geïnspireerd op de Zwitserse wijngaarden. De Terrazza bestaat uit afzonderlijke bankelementen, waarmee een tweezitsbank of zelfs een compleet zitlandschap gecreëerd kan worden. Een andere bekende en populaire bank uit de collectie is de de Sede DS-600. Deze bank kenmerkt zich door een opvallend en uitzonderlijk design. De optimale functionaliteit en het hoge zitcomfort zorgen er mede voor dat de DS-600 van de Sede een echte klassieker is binnen de collectie.

de Sede fauteuils

Ook de exclusieve de Sede fauteuils zijn prachtige blikvangers voor in huis. Bij alle designs smelten vorm en functionaliteit perfect samen. Neem plaats op de DS-707 of DS-142 fauteuil van de Sede en ontspanning is gegarandeerd!

MisterDesign is officieel de Sede dealer

De volledige collectie de Sede meubelen is verkrijgbaar bij MisterDesign. Wij zijn officieel dealer, waardoor wij u alle designs kunnen leveren. Wenst u een specifiek product aan te schaffen, maar staat deze momenteel niet in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen er dan graag voor dat uw nieuwe design item van de Sede direct voor u wordt besteld.

Voor advies of meer informatie over de Sede bent u uiteraard ook van harte welkom in onze winkels. Hier helpen onze adviseurs u graag verder.