Cole & Son Behang

Cole & Son werd in 1873 opgericht door John Perry in Cambridgeshire UK. Vandaag de dag is het behang van Cole & Son zeer populair over de gehele wereld. De kracht van dit design behang zit hem in de combinatie van klassieke vormen gemixt met hedendaagse invloeden. De inspiratie van het Cole & Son behang komt voornamelijk uit de natuur. Vogels, vissen, bomen en gesteente, u vindt het allemaal terug in het behang van Cole & Son. Inmiddels is Cole & Son een van de grotere behangproducenten ter wereld.

62 items

Page
  1. 1
  2. 2

62 items

Page
  1. 1
  2. 2

Behang van Cole en Son

MisterDesign biedt Cole and Son Behang in verschillende patronen en vele kleuren. De kwaliteit van het behang is uitstekend en het ontwerp is tijdloos waardoor u jarenlang kunt genieten van het behang. Zelf zijn wij helemaal weg van het Palm Behang en het Woods Behang.

MisterDesign is officieel Cole & Son Dealer

MisterDesign is officieel dealer van het behang van Cole en Son. Het gehele assortiment van dit prachtige Engelse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek behang maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie van Cole en Son leveren.