Baltensweiler

Het verhaal van Baltensweiler begint in 1951, wanneer Rosmarie Baltensweiler een lamp ontwerpt voor eigen gebruik. Bevriende architecten zijn zo enthousiast over deze ‘Type 600 lamp’ dat Rosmarie en haar man Rico Baltensweiler besluiten de lamp in productie te nemen. Langzaam maar zeker groeit de collectie uit tot een karakteristieke en hoogwaardige selectie designlampen. De collectie wordt gekenmerkt door modern minimalisme en functionaliteit. Baltensweiler waarborgt een hoge kwaliteit doordat ze al hun designs nog altijd volledig in eigen beheer produceren.

9 items

9 items


Technische en functionele designverlichting

De collectie van Baltensweiler wordt gekenmerkt door een minimalistische uitstraling waarbij de focus ligt op kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. De hoogwaardige verlichting van Baltensweiler is zeer technisch en de lampen zijn voorzien van de nieuwste LED-technologie. U kunt meestal zelf kiezen voor een lichtkleur van 2700 of 3000 Kelvin of zelfs voor een dimbare lichtkleur. De armaturen zijn bovendien vaak zeer flexibel. Zo is er voor iedere situatie wel een geschikte Baltensweiler lamp te vinden.

MisterDesign is officieel Baltensweiler Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Baltensweiler. Het gehele assortiment van dit prachtige Zwitserse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie van Baltensweiler leveren.

Voor advies over Baltensweiler kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!