Asplund Design

Asplund - Stockholm, Zweden - is één van de meest vooruitstrevende en belangrijkste Zweedse design merken. Opgericht in 1989 door de broers Thomas en Michael Asplund. De artikelen binnen het assortiment worden veelal ontwikkeld in samenwerking met vooruitstrevende internationale designers.

16 items

16 items

Asplund Meubels

De meubelen van Asplund zijn in vele kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Stuk voor stuk ontwikkeld door top ontwerpers zoals Broberg & Ridderstråle, Andreas Engesvik, Daniel Rybakken, Thomas Sandell, Thomas Eriksson, Jonas Bohlin, Piero Lissoni, Tom Dixon and Claesson Koivisto Rune. De volledige kasten- en tafelcollectie wordt in Zweden geproduceerd wat zorgt voor een superieure kwaliteit. De visie is dan ook dat een meubelstuk langer dan één generatie mee moet kunnen gaan.

MisterDesign is officieel Asplund Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Asplund. Het gehele assortiment van dit prachtige Zweedse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het product toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Voor advies over Asplund kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!