Artisan tafels

De collectie Artisan tafels bestaat uit prachtige houten eettafels, salontafels en uitschuifbare tafels. Van kleine ronde salontafels tot de handige uitschuifbare eettafels en de iconische Neva eettafel, de tafels staan bekend om hun solide afwerking en tijdloze charme. Alle tafels worden met veel vakmanschap en liefde ontworpen, wat direct is terug te zien in alle items uit de collectie. Bekijk alle Artisan tafels hieronder.

36 items

36 items

Design tafels van Artisan

Artisan tafels zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Bovendien kan op aanvraag vrijwel elke Artisan tafel uitgevoerd worden in een bepaald type hout en met andere afwerkingen. Tevens zijn de tafels verkrijgbaar in diverse tafelbreedtes en/of -lengtes. Ga gezellig samen borrelen aan één van de prachtige eettafels of maak uw zithoek helemaal compleet met een salontafel van dit prachtige merk. In de collectie vindt u traditionele rechthoekige tafels, maar ook ovale en ronde eet- en salontafels.

Tijdloze Artisan tafels - Neva collectie

Een bekende collectie van Artisan is de Neva collectie. De Neva tafel uit deze collectie is een uiterst solide eettafel, die zich onderscheidt van andere tafels door haar dunne tafelblad. De slanke lijnen van de tafel zorgen ervoor dat de eetkamer luchtig en ruimtelijk oogt. De Artisan Neva is een populaire tafel die in vrijwel elk interieur perfect past.

Stijvolle Artisan tafels - Latus collectie

Een andere bekende collectie van Artisan is ‘Latus’. Deze collectie bevat naast bureaus, banken en stoelen, tevens prachtige houten tafels. De Artisan Latus salontafel is vervaardigd uit massief hout van zeer hoge kwaliteit. Dankzij de afgeronde randen en hoeken en de eenvoudige vormgeving van de tafel, oogt deze zeer elegant in de woonkamer.

Bestel uw Artisan tafel bij MisterDesign

Bent u op zoek naar een prachtige houten tafel van hoge kwaliteit? MisterDesign is officieel dealer van Artisan. Dat betekent dat wij u alle tafels van Artisan kunnen leveren. Omdat vrijwel alle meubelen van dit merk verkrijgbaar zijn in verschillende soorten hout en met verschillende soorten afwerkingen, is er bovendien altijd wel een salon- of eettafel die perfect in uw interieur past. Wilt u graag een Artisan tafel aanschaffen die momenteel niet in onze webshop staat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen er dan graag voor dat deze zo snel mogelijk geleverd wordt.

Voor advies en meer informatie over Artisan bent u ook van harte welkom in onze winkels. Onze interieurspecialisten staan hier graag voor u klaar.