Artisan stoelen

Hout vormt de basis van de prachtige stoelen van Artisan. Artisan wil hun liefde voor hout delen door design meubels te ontwerpen met en voor mensen die de passie voor dit materiaal delen. Het merk werkt dan ook alleen maar met designers samen die precies weten wat liefde voor hout betekent. De stoelen uit de collectie van Artisan zijn stuk voor stuk een lust voor het oog voor de échte houtliefhebbers. Bekijk hieronder het complete aanbod houten Artisan stoelen.

23 items

23 items

De elegante Neva stoel

Eén van de populairste stoelen van Artisan is de Neva stoel. Deze stoel is gemaakt van massief hout en heeft dankzij het simplistische maar aantrekkelijke design een klassieke, elegante uitstraling. Het gebogen hout zorgt er bovendien tevens voor dat de stoel pure vakmanschap uitstraalt. De karakteristieke Artisan Neva stoel wordt vervaardigd uit diverse typen hout en is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en stofferingen.

Collectie Artisan stoelen

Naast de populaire Neva stoel, beschikt de collectie van Artisan over meer echte klassiekers. De Artisan Latus eetkamerstoel is hier een voorbeeld van. Deze minimalistische eetkamerstoel beschikt over slanke poten en afgeronde randen en hoeken, wat de stoel elegant doet ogen. Doordat de stoelen van Artisan uitgevoerd kunnen worden in diverse typen hout, met desgewenst een gestoffeerde zitting, zit er altijd een variant tussen die perfect in uw interieur past!

Artisan stoelen bij MisterDesign

Bent u net als ons groot fan van de prachtige houten stoelen van Artisan? MisterDesign is officieel dealer van dit merk uit Bosnië en Herzegovina, waardoor wij alle designs uit de collectie van Artisan kunnen leveren. Wilt u graag een stoel aanschaffen die wij momenteel niet aanbieden in onze webshop? Of wenst u een specifieke afwerking en/of stoffering aan te schaffen? Neem dan gerust contact met ons op. Doordat wij alle meubelen van Artisan kunnen leveren, zorgen wij er graag voor dat we u alsnog de gewenste stoel kunnen leveren.