Artisan stoelen

Hout vormt de basis van de prachtige stoelen van Artisan. Artisan wil hun liefde voor hout delen door design meubels te ontwerpen met en voor mensen die de passie voor dit materiaal delen. Het merk werkt dan ook alleen maar met designers samen die precies weten wat liefde voor hout betekent. De stoelen uit de collectie van Artisan zijn stuk voor stuk een lust voor het oog voor de échte houtliefhebbers. Bekijk hieronder het complete aanbod houten Artisan stoelen.

19 items

19 items

Artisan Neva stoel

Eén van de populaire stoelen van Artisan is de Artisan Neva stoel. Deze stoel is gemaakt van massief hout en heeft dankzij het simplistische maar aantrekkelijke design een klassieke, elegante uitstraling. Het gebogen hout zorgt er bovendien tevens voor dat de stoel pure vakmanschap uitstraalt. De karakteristieke Artisan Neva stoel wordt vervaardigd uit diverse typen hout en is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en stofferingen.

Collectie Artisan stoelen

Naast de populaire Neva stoel, beschikt de collectie van Artisan over meer echte klassiekers. De Artisan Latus eetkamerstoel is hier een voorbeeld van. Deze minimalistische eetkamerstoel beschikt over slanke poten en afgeronde randen en hoeken, wat de stoel elegant doet ogen. Doordat de stoelen van Artisan uitgevoerd kunnen worden in diverse typen hout, met desgewenst een gestoffeerde zitting, zal er altijd een variant tussen zitten die perfect in uw interieur past!

Artisan stoelen bestellen bij MisterDesign

Bent u net als ons groot fan van de prachtige houten stoelen van Artisan? MisterDesign is officieel dealer van dit merk uit Bosnië en Herzegovina. Hierdoor kunnen wij alle design items uit de collectie van Artisan leveren. Wilt u graag een stoel aanschaffen die wij momenteel niet aanbieden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Doordat wij alle meubelen van Artisan kunnen leveren, zorgen wij er graag voor dat we u alsnog de gewenste stoel kunnen leveren.