Artisan kasten

De prachtige houten Artisan kasten zijn onmisbaar voor diegenen die graag een natuurlijke en warme uitstraling willen creëren in hun interieur. De kasten zijn vervaardigd uit massief hout, zijn tijdloos en beschikken over een authentieke en warme uitstraling. Door de kasten af te werken met speciale ingrediënten, zorgt het merk voor een langere levensduur en tevens voor een verbetering van de zichtbare kenmerken van het hout. Deelt u de liefde voor hout met Artisan? Bekijk hieronder de collectie houten kasten van Artisan.

11 items

11 items

Collectie Artisan kasten

De collectie Artisan kasten bestaat uit kasten uit verschillende series, alle vervaardigd uit massief hout. De Eny kast is een speelse, tijdloze kast dat bestaat uit gesloten en open vakken, perfect om uw dagelijkse benodigdheden in op te bergen én om uw mooiste design items in tentoon te stellen. Liever een compleet gesloten kast? De Eny opbergkast zorgt voor een natuurlijk ‘organisch’ gevoel, dankzij het warme hout en de afgeronde hoeken en randen.

Naast kasten vindt u hier ook diverse prachtige houten dressoirs. Kies bijvoorbeeld voor het elegante Latus dressoir op poten of voor het compacte en moderne Artisan Wu dressoir.

Artisan kast bestellen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Artisan. Dit betekent dat wij alle kasten uit de collectie van het merk kunnen leveren. Heeft u een specifieke Artisan kast op het oog, maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Geen probleem, wij kunnen u dit product dan alsnog leveren. Neem in dit geval gerust contact met ons op. Wij zorgen er dan graag voor dat u uw nieuwe Artisan kast alsnog thuis geleverd krijgt!

Bekijk ook een de andere categorieën van Artisan: tafels en stoelen.