Artifort

Artifort staat voor Art en Comfort. Dit zie je dan ook direct terug in het assortiment. Dit populaire Nederlandse merk staat bekend om haar tijdloze banken en stoelen, veelal in vrolijke kleuren. Een bank of stoel van Artifort heeft altijd uitstekend zitcomfort. Ook internationaal is het een zeer bekend design merk en verkrijgbaar over de gehele wereld. Dit heeft men te danken aan haar samenwerking met gerenommeerde buitenlandse top designers zoals Pierre Paulin en Patrick Norguet.

De banken en stoelen van Artifort zijn in vele stoffen en uitvoeringen verkrijgbaar. Onze interieuradviseurs helpen u graag met uw keuze. U bent dan ook van harte welkom in onze winkel of we staan u graag telefonisch te woord.

31 items

31 items


MisterDesign is officieel Artifort Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Artifort. Het gehele assortiment van dit prachtige Nederlandse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifieke bank of stoel van Artifort maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we deze toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Voor advies over Artifort kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!