artifort categorie banner

Artifort

Artifort staat voor Art en Comfort. En dat zie je direct terug in het herkenbare assortiment. Dit populaire Nederlandse merk staat bekend om haar tijdloze banken en stoelen, veelal in vrolijke kleuren. Een bank of stoel van Artifort heeft altijd een uitstekend zitcomfort en heeft vaak een vrolijke uitstraling. Ook internationaal is het designmerk, dat onze wereld al sinds 1890 een beetje mooier maakt, een zeer geliefd merk. Dit heeft men onder meer te danken aan samenwerkingen met gerenommeerde buitenlandse top designers zoals Pierre Paulin, die voor Artifort de iconische Orange Slice ontwierp.
De banken en stoelen van Artifort zijn in een veelvoud aan stoffen en uitvoeringen verkrijgbaar. Onze interieuradviseurs helpen u graag bij uw keuze. U bent dan ook van harte welkom in onze winkel of we staan u graag telefonisch te woord.

37 items

Page
  1. 1
  2. 2

37 items

Page
  1. 1
  2. 2

MisterDesign is officieel Artifort Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Artifort. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie van Artifort leveren!

Voor advies over Artifort kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!