Arte

Arte, opgericht in 1981 door de familie Desart, brengt met zijn innovatieve behangcollecties unieke muurbekleding naar luxueuze interieurs en projectinrichtingen. Vanuit een liefde voor mooie interieurs leven de gebroeders Desart zich uit in de producten die ze maken, en die passie kunt u terugvinden in het behang van Arte. Herkenbaar zijn de verfijnde textuur, bijzondere patronen en het gebruik van illusies. Kwaliteit en vernieuwing staan hoog in het vaandel bij Arte. Daarom zijn ze altijd op zoek naar nieuwe technieken en wordt er geëxperimenteerd met nieuwe materialen die nog niet eerder zijn gebruikt. De productie vindt voor een groot deel plaats in de eigen fabriek in Zonhoven in België, de overige producties besteden zij uit aan partners die dezelfde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen hanteren. Twee keer per jaar lanceert het interne designteam verschillende collecties waarin er altijd een thema centraal staat.

32 items

32 items

Geschiedenis Arte

Vanuit een passie voor muurbekleding richtte Jean-Pierre Desart in 1981 de onderneming Arte op. De eerste generatie heeft inmiddels de fakkel met succes doorgegeven aan de tweede generatie. De zonen van Jean-Pierre, Steven en Philippe Desart, bouwen nu verder aan het bedrijf wat hun vader oprichtte. In 2015 kreeg Arte de Herman Dessersprijs uitgereikt, een onderscheiding voor een opmerkelijke prestatie op economisch, cultureel of wetenschappelijk gebied.

MisterDesign is officieel Arte Dealer

Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie van Arte leveren!


Voor advies over Arte kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!