Anour

Anour is het verlichtingsdesignmerk van ontwerper en architect Arash Nourinejad. De Deense ontwerper richtte het label in 2007 op om zijn persoonlijke werk aan de wereld te kunnen tonen. Later verwierf hij bekendheid met de ‘I Model Lamp’, die hij ontwikkelde met restjes van een bed dat hij had gemaakt. De minimalistische lamp vormt nu de basis voor Anour: een verlichtingsmerk dat staat voor hoogwaardig design, vakmanschap, duurzaamheid en de continuïteit van Deense designtradities. De merknaam is niet alleen een samenvoeging van de naam van de oprichter, het is ook het Perzische woord voor ‘licht’.

12 items

12 items

Kenmerkende, minimalistische collectie

De collectie van Anour bestaat naast de I Model Hanglamp uit meerdere soortgelijke lampen, zoals de X Model en Y Model Lamp, waarvan de naam refereert naar de vorm ervan. Daarnaast zijn minimalistische wandlampen, vloerlampen en tafellampen aan de collectie toegevoegd. Opvallend design binnen de collectie is de speelse Donya lampenserie.

Maatwerk met Anour

Doordat de lampen van Anour door vakmensen met de hand worden gemaakt, is het vaak mogelijk maatwerk te leveren. Zo kunnen hanglampen op aanvraag bijvoorbeeld op een voor u geschikte afmeting geproduceerd worden. Ideaal voor grote projecten in kantoren, musea of openbare ruimtes. Neem contact met ons op of kom naar de winkel en bespreek de mogelijkheden met onze interieuradvies. Wij helpen u graag verder!

MisterDesign is officieel Anour Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Anour. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie van Anour leveren!

Voor advies over Anour kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!