&Tradition Lampen

&Tradition Lampen zijn organisch vormgegeven en verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en materialen. Elke lamp is uitstekend van kwaliteit en een groot gedeelte lampen is uit voorraad leverbaar. Absolute toppers binnen de collectie zijn de Bulb SR1 en Mega Bulb SR2 hanglamp van &Tradition. Minimalistisch vormgegeven met een prachtige lichtopbrengst. De meest bekende hanglamp is zonder twijfel de &Tradition Flowerpot van Verner Panton. Al jarenlang een echte klassieker binnen de designwereld!

46 items

Page
  1. 1
  2. 2

46 items

Page
  1. 1
  2. 2

Collectie &Tradition lampen

andTradition is vooral bekend geworden door haar prachtige lampen, welke zijn ontworpen vanuit de liefde voor Scandinavisch vakmanschap. De volledige collectie bestaat inmiddels uit verschillende typen lampen, elk geschikt voor diverse toepassingen. Zo kunt u bij &Tradition terecht voor prachtige hanglampen, tafellampen, vloerlampen, wandlampen én plafondlampen. Er is altijd wel een &Tradition lamp die past in uw interieur!

&Tradition Flowerpot

De &Tradition Flowerpot serie is één van de meest iconische series en bestaat uit lampen die synoniem staan aan de Flower Power beweging uit de late jaren '60. Dankzij de strakke en moderne vormgeving van de lampen, passen deze echter perfect in de interieurs van nu. Kenmerkend aan het ontwerp van de lamp is dat de bovenste koepel exact twee keer groter is dan de onderste koepel. De iconische &Tradition Flowerpot lampen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in diverse mooie en unieke kleuren.

Bestel uw &Tradition lamp bij MisterDesign

Wilt u graag een &Tradition lamp aanschaffen? MisterDesign is officieel dealer van dit Deense merk, waardoor wij de complete collectie lampen kunnen leveren. Zoekt u een specifieke lamp, maar kunt u deze momenteel niet vinden tussen ons aanbod? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zorgen er dan graag voor dat uw favoriete &Tradition lamp alsnog voor u wordt besteld.
Kijk ook eens naar de overige categorieën van &Tradition: stoelen, banken en fauteuils, tafels en vloerkleden.