&tradition categorie banner

&Tradition / andTradition Design

&Tradition of andTradition is een Deens design merk gespecialiseerd in het ontwerp van design lampen en design meubels. Het gebruik van ruwe materialen in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen haar assortiment. MisterDesign is al sinds haar oprichting official dealer van &Tradition. Het assortiment wordt dan ook zeer regelmatig in verschillende projecten, zowel particulier als zakelijk, toegepast. Het sterke punt van dit Deense merk is de kwaliteit in de breedte. Zowel de lampen als de design meubelen zijn zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend. Heeft u een vraag over een artikel van &Tradition? Neem dan contact met ons op.

165 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

165 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

&Tradition Lamp

Het succes van &Tradition leunt voor een groot gedeelte op haar lampen collectie. Kenmerkend voor de lampen zijn hun speelse vormgeving en uitstekende kwaliteit. De &Tradition Bulb lampen zijn de meest bekende en succesvolle binnen het lampen assortiment. Verkrijgbaar in meerdere kleuren glas gecombineerd met meerdere kleuren snoer. Een van de laatste nieuwkomers binnen de lampen collectie zijn de Formakami lampen. Duidelijk in deze collectie zijn de Oosterse invloeden. Overige toppers design lampen zijn de minimalistisch vormgegeven &Tradition Milk Tafellampen en uiteraard de &Tradition Flowerpot lampen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen. Een van onze persoonlijke favorieten is de Mass Hanglamp. Een mooie combinatie van modern en klassiek.

AndTradition Design Meubels

Naast prachtige lampen bestaat het assortiment van andTradition ook uit design meubelen. &Tradition tafels, stoelen, kasten, bijzettafels, vloerkleden en zelfs banken en fauteuils. Alles op een eigenwijze manier vormgegeven waardoor het assortiment zeer in de smaak valt bij de echte design liefhebbers. Alle meubelen zijn herkenbaar aan het gebruik van organische vormen en natuurlijke materialen. Ook staat de kwaliteit hoog in het vaandel bij andTradition. Een van de meest populaire &tradition design series is ongetwijfeld de In Between serie, bestaande uit stoelen en tafels.

&Tradition Woonaccessoires

Het aanbod &Tradition Woonaccessoires bestaat voornamelijk uit vloerkleden en wordt steeds verder uitgebreid. Maak uw design interieur compleet met een vloerkleed uit de The Moor Rug serie. Verkrijgbaar in vele vormen, kleuren en afmetingen.

&Tradition bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van het Deense &Tradition. Hierdoor is het gehele assortiment van dit prachtige merk via ons verkrijgbaar. Ook wanneer een product momenteel niet in onze webshop staat, kunnen wij u deze alsnog leveren. Neem in dat geval gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!.