Menu Godot Fauteuil

By Iskos-Berlin

Omschrijving

De Menu Godot Fauteuil is een ontwerp van Iskos-Berlin. Deze fauteuil heeft zijn naam te danken aan de musical ‘En attendant Godot’ uit 1952 van Samuel Beckett. In dit verhaal wachtten Vladimir en Estragon een eeuwigheid tot iemand genaamd Godot arriveert. De designers van Iskos-Berlin hebben daarom het ideale zitmeubel ontworpen voor hen om eindeloos op te kunnen wachten, de comfortabele Godot. Deze serie bestaat uit een fauteuil, een tweezits bank en een driezits bank. Fijn om op te wachten, maar ook om tv te kijken, te kletsen of een dutje te doen. Zoals Boris Berlin en Aleksej Iskos zelf zeggen is de ‘buitenkant’ ontworpen voor de ruimte en de binnenkant voor de persoon die er gebruik van maakt.

De bolle, zachte uitnodigende binnenkant staat in contrast met de strakke buitenkant, wat de fauteuil comfortabel en tegelijkertijd stijlvol maakt. De Godot Fauteuil is gemaakt om lang mee te gaan. Het polyurethaan schuim is van hoge kwaliteit en zal zijn vorm lang behouden. Jarenlang plezier en comfort is met deze fauteuil gegarandeerd! De fauteuil is beschikbaar in drie kleuren.

De gebruikte stoffen voor de Hallingdal, Remix 2 en Colline varianten zijn afkomstig van het Deense Kvadrat, voor de Doppiopanama variant is gekozen voor een stof van Dedar. De stof Hallingdal bestaat voor 70% uit wol en voor 30% uit viscose, de stof Remix 2 233 uit 90% wol en voor 10% uit nylon en de stof Colline 568 uit 75% wol en 17% acryl en 8% nylon. Mocht u geïnteresseerd zijn in een andere stof uit de prijscategorieën kunt u contact opnemen met onze interieurspecialisten, zij helpen u graag verder. Het binnenframe is gemaakt van hout en de poten zijn gemaakt van gepoedercoat metaal in een zwarte kleur. De fauteuil is 86.5 centimeter breed, 70 centimeter hoog en 83.5 centimeter diep. De zithoogte bedraagt 40 centimeter.

De Godot Fauteuil is een product van het Deense Menu, ontworpen door Iskos-Berlin. Boris Berlin en Aleksej Iskos leren elkaar kennen bij Komplot Design en beginnen na een jarenlange samenwerking samen het designlabel Iskos-Berlin. Het duo experimenteert met nieuwe technologieën en materialen, om zo de impact op alledaagse objecten te onderzoeken. Ze zien design als een kunst van het verhalen vertellen. Hoe duidelijker het verhaal, des te meer mensen het begrijpen. En nog belangrijker: hoe meer mensen je aan het lachen kan maken met design, des te meer zullen zij ervan houden.

Menu Godot Fauteuil


✓ Comfortabel en stijlvol
✓ In diverse varianten
✓ Hoogwaardige kwaliteit voor jarenlang plezier
✓ Materiaal: wol, viscose, nylon, acryl, gepoedercoat metaal, multiplex, PU schuim
✓ Afmeting: b. 86.5 x h. 70 x d. 83.5 cm.
✓ Design: Iskos-Berlin

Vragen over de Godot Fauteuil van Menu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Godot Fauteuil.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Iskos-Berlin
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 83.5 cm.
Hoogte 70 cm.
Breedte 86.5 cm.
Opties Gestoffeerd, Met arm
Hoogte arm 70 cm.
Zithoogte 40 cm.

Godot Fauteuil

Remix 2 233

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 2.328

Godot Fauteuil

Hallingdal 65 / 180

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 2.683

Godot Fauteuil

Colline 568

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 2.683

Godot Fauteuil

Doppiopa Panama 001

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 3.493

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit