MDF Italia Sign Matt Stoel

By Piergiorgio Cazzaniga

Omschrijving

De MDF Italia Sign Matt Stoel is een ontwerp van Piergiorgio Cazzaniga. De golvende vormgeving geeft de stoel niet alleen een toegankelijk uiterlijk, maar draagt ook bij aan het gewenste comfort. Het design is vervaardigd uit sterk polyethyleen, waardoor de stoel – als een van de weinige – ook uitermate geschikt is voor buiten! Voor uw tuin, of gewoon voor binnen kunt u kiezen voor een stoel in 5 standaard uitvoeringen. Zo komt het design in Matt White, Matt Cement, Matt Mud, Matt Navy Blue en in Matt Corten. Wenst u een andere kleur? Dan is het zeker de moeite waard om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Het design is op aanvraag namelijk verkrijgbaar in meer dan 25 kleuren! De stoel heeft een breedte van 48 centimeter, een hoogte van 74.5 centimeter en een diepte van 51.5 centimeter. De zithoogte bedraagt 47 centimeter. Tip: bekijk ook eens de Sign Filo Stoel op onze website. Deze extravagante variant heeft dezelfde vorm, maar een constructie van draadstaal.

Hoewel polythyleen een materiaal is met een hoge weerstand, kunnen verschillende weersomstandigheden toch van invloed zijn op de stoel. Maak de stoel daarom periodiek schoon met water en een mild reinigingsmiddel. Voorkom daarnaast dat er een plasje water blijft staan op de zitting door de stoelen naar voren te kiepen, tegen uw tafel aan.

De Sign Matt Stoel behoort tot de collectie van MDF Italia. Binnen deze collectie treft u naast stoelen ook prachtige boekenkasten, banken en fauteuils. Voor de ontwikkeling van deze meubels werkt MDF Italia samen met getalenteerde ontwerpers, waaronder ook met Piergiorgio Cazzaniga, de ontwerper van de Sign serie. Naast deze serie ontwierp hij ook de revolutionaire M1 Stoel en de indrukwekkende Tense Eettafel.

Sign Matt Stoel


✓ Geschikt voor binnen én buiten
✓ Tip: bekijk ook de extravagante Sign Filo!
✓ Materiaal: polycarbonaat, staal
✓ Zithoogte: 47 cm.
✓ Afmetingen: b. 48 x d. 51.5 x h. 74.5 cm.
✓ Designer: Piergiorgio Cazzaniga

Vragen over de Sign Matt Stoel van MDF Italia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de MDF Italia Sign Matt Stoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Piergiorgio Cazzaniga
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Diepte / Lengte 51.5 cm.
Breedte 48 cm.
Hoogte 74.5 cm.
Zithoogte 47 cm.

Sign Matt Stoel

White

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 566

Sign Matt Stoel

Cement

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 566

Sign Matt Stoel

Mud

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 566

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit