MDF Italia Melody Boekenkast

By Neuland Industriedesign

Omschrijving

De MDF Italia Melody Boekenkast is het veelzijdige ontwerp van Neuland Industriedesign. De planken zijn dusdanig gerangschikt dat er een interessant en ritmisch geheel is ontstaan. De speelse verspringingen maken het bovendien mogelijk om boeken zowel horizontaal als verticaal op te bergen. De boekenkast is individueel, maar ook gecombineerd met een tweede Melody een stijlvol middelpunt in uw interieur. Extra leuk is wel, dat wanneer u kiest voor twee of meer Melody Kasten, u zelf kunt bepalen hoe het ritme verloopt. De kast kan namelijk ook ‘ondersteboven’ geplaatst worden. Melody is verkrijgbaar in geheel wit of in wit met een achterwand in grijs of turtledove grijs. Alle varianten hebben een mat gelakte finish. De staanders en legplanken van het ontwerp hebben een dikte van 8 millimeter en zijn vervaardigd uit houtvezelplaten. De achterzijde is eveneens gemaakt van sterk houtvezel en is voorzien van een melamine-coating. Deze zijde heeft een dikte van 10 millimeter. Het ontwerp is in zijn geheel 88 centimeter breed, 217 centimeter hoog en 25 centimeter diep.

De Melody Boekenkast behoort tot de veelzijdige collectie van MDF Italia. Het uit Milaan afkomstige label heeft bij de ontwikkeling van design, minimalisme en functionaliteit hoog in het vaandel staan. MDF Italia werkt regelmatig samen met designers en studio’s, waaronder ook Neuland Industriedesign. De designers van Neuland Industriedesign ontwierpen voor MDF Italia meerdere boekenkasten en onderzochten daarom uitgebreid de relatie tussen lezer en boek. Het resultaat van deze studie is een prachtige serie boekenkasten met een uitgesproken karakter.

Melody Boekenkast


✓ Stijlvol middelpunt in uw interieur
✓ Speelse verspringingen
✓ Ook ondersteboven te plaatsen!
✓ Afmetingen: b. 88 x h. 217 x d. 25 cm.
✓ Verkrijgbaar in 3 varianten
✓ Design: Neuland Industriedesign

Vragen over de Melody Boekenkast van MDF Italia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de MDF Italia Melody Boekenkast.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Neuland Industriedesign
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Diepte / Lengte 25 cm.
Breedte 88 cm.
Hoogte 217 cm.

Melody - Wit

Levertijd: 5 - 6 weken

Normale prijs: € 2.424

Special Price € 2.181,60

Melody - Wit / Dove

Levertijd: 5 - 6 weken

Normale prijs: € 2.424

Special Price € 2.181,60

Melody - Wit / Grijs

Levertijd: 5 - 6 weken

Normale prijs: € 2.424

Special Price € 2.181,60

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit