Mater Ocean Salontafel

By Jørgen & Nanna Ditzel

Omschrijving

De Mater Ocean Salontafel is een ontwerp van Jørgen & Nanna Ditzel en is onderdeel van de Ocean collectie. Als duurzaam en ethisch design merk zocht Mater een innovatieve manier om plastic afval in de oceaan te verminderen én een aantrekkelijk en functioneel product te creëren. Samen met Dennie Ditzel, de dochter van het beroemde Deense design duo Jørgen en Nanna Ditzel, dook mater in de archieven van de gerespecteerde design familie. Voor de Ocean collectie is gebruik gemaakt van oorspronkelijke ontwerpen uit 1955. In de originele ontwerpen werd gebruik gemaakt van hout en staal. De materialen zijn voor deze opnieuw vormgegeven collectie vervangen door gerecyclede visnetten en gerecycled hard plastic. De verwerkte visnetten komen van de enige recyclefabriek voor visnetten wereldwijd gevestigd in Denemarken. De Ocean collectie vertegenwoordigt duurzaam en innovatief denken en eert de wereldwijde doelstellingen voor duurzame ontwikkelingen.

Het eenvoudige uiterlijk van de salontafel benadrukt de nauwkeurige, praktische en speelse ontwerpstijl van Ditzel. De lamellen worden ondersteund door een stalen frame dat is afgewerkt met een gun metal laag. Het design is verkrijgbaar in de kleuren zwart en Sand. Door deze kleuren krijgen de plastic lamellen een stijlvolle uitstraling. Elk design uit de Ocean collectie kan in zijn puurste vorm worden gerecycled wanneer deze aan het einde van zijn levensduur komt.

Mater Ocean Salontafel


✓ Verkrijgbaar in twee kleuren
✓ Opnieuw vormgegeven design klassieker uit 1955
✓ Duurzaam ontwerp van gerecyclede visnetten en gerecycled hard plastic
✓ 100% recyclebaar
✓ Gemaakt en getest voor buitengebruik

Vragen over de Ocean Salontafel van Mater?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Mater Ocean Salontafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Jørgen & Nanna Ditzel
Garantie 2 jaar
Merk Mater
Diepte / Lengte 70 cm.
Breedte 70 cm.
Hoogte 30 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Ocean Salontafel

Zwart

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 544

Ocean Salontafel

Sand

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 605
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit