Mater Ocean Bank

By Jørgen & Nanna Ditzel

Omschrijving

De Mater Ocean Bank is een ontwerp van Jørgen & Nanna Ditzel en is onderdeel van de Ocean collectie. Als duurzaam en ethisch design merk zocht Mater een innovatieve manier om plastic afval in de oceaan te verminderen én een aantrekkelijk en functioneel product te creëren. Samen met Dennie Ditzel, de dochter van het beroemde Deense design duo Jørgen en Nanna Ditzel, dook mater in de archieven van de gerespecteerde design familie. Voor de Ocean collectie is gebruik gemaakt van oorspronkelijke ontwerpen uit 1955. In de originele ontwerpen werd gebruik gemaakt van hout en staal. De materialen zijn voor deze opnieuw vormgegeven collectie vervangen door gerecyclede visnetten en gerecycled hard plastic. De verwerkte visnetten komen van de enige recyclefabriek voor visnetten wereldwijd gevestigd in Denemarken. De Ocean collectie vertegenwoordigt duurzaam en innovatief denken en eert de wereldwijde doelstellingen voor duurzame ontwikkelingen.

De eenvoudige vorm van de bank benadrukt de nauwkeurige, praktische en speelse ontwerpstijl van Ditzel. De lamellen worden ondersteund door een stalen frame dat is afgewerkt met een gun metal laag. Het design is verkrijgbaar in de kleuren zwart en Sand. Door deze kleuren krijgen de plastic lamellen een stijlvolle uitstraling. Elk design uit de Ocean collectie kan in zijn puurste vorm worden gerecycled wanneer deze aan het einde van zijn levensduur komt.

Mater Ocean Bank


✓ Opnieuw vormgegeven design klassieker uit 1955
✓ Gemaakt en getest voor buitengebruik
✓ Duurzaam ontwerp van gerecyclede visnetten en gerecycled hard plastic
✓ 100% recyclebaar
✓ Verkrijgbaar in twee kleuren

Vragen over de Ocean Bank van Mater?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Mater Ocean Bank.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Jørgen & Nanna Ditzel
Garantie 2 jaar
Merk Mater
Diepte / Lengte 58 cm.
Breedte 157 cm.
Hoogte 81 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 46 cm.

Ocean Bank

Zwart

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.815

Ocean Bank

Sand

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 2.117

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit