Gubi Mategot Trolley

By Mathieu Mategot

Omschrijving

De Gubi Mategot Trolley is een ontwerp van Mathieu Matégot.

Mathieu Matégot was een Hongaarse designer en architect. In 1931 vestigde hij zich in Frankrijk, waar hij in 1944 begon met het vervaardigen van handgemaakte meubels. Door de organische vormgeving en het unieke lijnenspel zorgen zijn ontwerpen voor een gevoel van vreugde bij eenieder die hem bezichtigt. Bovendien hebben de gebruikte baanbrekende en innovatieve technieken geleid tot unieke esthetiek en bijzondere ontwerpen. Matégot heeft gedurende zijn carrière over de gehele wereld gereisd, op zoek naar inspiratie en nieuwe technieken, om bij terugkomst zijn indrukken te transformeren naar eigen originele ontwerpen. Mathieu Matégot was in zijn tijd een echt innovatieve persoonlijkheid. Vandaag de dag worden zijn ontwerpen als iconisch en eigentijds beschouwd.

Gubi is van oorsprong opgericht door het echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen in het jaar 1967. Nu, bijna 50 jaar later, is Gubi een echt Deens familiebedrijf én hebben zij bovendien wereldwijde bekendheid als innovatief designmerk. Gubi ziet zichzelf als schatzoekers waarbij nieuwsgierigheid, moed en intuïtie de belangrijkste componenten voor hun succes zijn. De collectie van Gubi wordt gekenmerkt door eclectische, intercontinentale ontwerpen die de lijnen tussen het verleden en de toekomst laten vervagen. Het uitgebreide assortiment van zeer esthetische, tot nadenken stemmende ontwerpen worden keer op keer gekenmerkt door eenvoud, originele materialen en innovatieve technieken die tijd en ruimte weten te trotseren. Deze kenmerken zijn ook terug te vinden in de Mategot Trolley, een ontwerp behorende tot de wereldberoemde Matégot collectie van Mathieu Matégot.

De Matégot Trolley van Gubi is volledig vervaardigd uit metaal. De breedte van de trolley bedraagt 70 centimeter, de diepte 58 centimeter en de hoogte is 72 centimeter. Matégot is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Gubi Matégot Trolley


✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Onderdeel van de Matégot Collection
✓ Afmetingen: b. 70 x h. 72 x d. 58 cm.
✓ Design: Mathieu Matégot

Vragen over de Mategot Trolley van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Mategot Trolley.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Mathieu Mategot
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 58
Breedte 70
Hoogte 72
Opties Met wieltjes
Bijlagen Productinformatie

Mategot Trolley - Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 799

Special Price € 599,25

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit