Marset Funiculí Fabric Vloerlamp

By Lluís Porqueras

Omschrijving

De Marset Funiculí Fabric Vloerlamp is een ontwerp van Lluís Porqueras. Het is een vernieuwde versie van een lamp die al in 1979 is ontworpen. Hierbij was de designer op zoek naar absolute eenvoud om zo de essentie van de lamp te achterhalen. Waarschijnlijk is juist daarom deze lamp ook nu nog zo actueel; zowel in vorm als in functionaliteit. Met de ietwat klassieke, stoffen lampenkap zorgt deze Funiculkí lamp voor extra sfeer!

De hoogte van de lamp kan versteld worden middels een praktisch systeem waarbij de lampenkap met twee clips is verbonden aan de staander. Aan dit mechanisme dankt de lampzijn naam; een vertaling voor ‘kabelspoorweg’ waarbij een trein heen-en-weer gaat op een enkel spoor.

De Funiculí Vloerlamp is bijna volledig gemaakt van staal. De voet van de lamp, met en diameter van 30 centimeter, is omhuld en aan de onderkant bedekt met rubber om krassen op uw vloer te voorkomen en de lamp extra stabiliteit te geven. De lampenkap met een diameter van 33 centimeter en een hoogte van 27,5 centimeter is gemaakt van stof, waardoor het licht diffuus sfeerlicht geeft en een direct licht naar beneden schijnt. U heeft keuze uit een witte of ‘Sand’ kleurige kap.

De Funiculí is naast deze variant ook als vloerlamp met metalen lampenkap en als bureaulamp bij MisterDesign verkrijgbaar.

Marset Funiculí Fabric Vloerlamp


✓ Functioneel en sierlijk
✓ Tijdloos design uit 1979
✓ Hoogte verstelbaar
✓ Klassieke stoffen lampenkap

Vragen over de Funiculí Fabric Vloerlamp van Marset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Marset Funiculí Fabric Vloerlamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Lluís Porqueras
Jaartal 1979
Garantie 2 jaar
Merk Marset
Diepte / Lengte 33 cm.
Hoogte 158 cm.
Diameter 30 cm. (voet)
Dimbaar Niet dimbaar
Lichtbron inbegrepen Niet inbegrepen
IP Waarde IP20
Opties Hoogte verstelbaar
Kabel Lengte 200 cm.
Soort lichtbron 1x E27 8W LED

Funiculí Fabric Vloerlamp

Wit

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 446

Funiculí Fabric Vloerlamp

Sand

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 446

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit