Moooi Carpets Malmaison Aquamarine Vloerkleed

By Christian Lacroix

Omschrijving

Het Malmaison Aquamarine Karpet is een prachtig ontwerp van Christian Lacroix behorende tot de Signatures Collection van het merk Moooi Carpets. Moooi heeft met het concept Moooi Carpets een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt gebracht. De collectie bestaat uit een uitgebreide verzameling unieke, iconische én adembenemende ontwerpen. Moooi heeft altijd al het doel om extra schoonheid op ons over te brengen door middel van het versieren van onze huizen, kantoren, hotelkamers en restaurants met iconische en innovatieve meubels, accessoires en verlichting. Met deze nieuwe collectie bestaande uit een breed scala van tapijten, geschikt voor ieders smaak en stijl, weet Moooi Carpets nog meer schoonheid bij ons binnen te krijgen. Voor het verkrijgen van deze schoonheid werkt Moooi Carpets enkel met de meest gerenommeerde namen wat betreft designers.

De vloerkleden uit de Signatures Collection brengen met hun surrealistische, in het oog springende ontwerpen een gevoel van diepte, intensiteit en beweging. Raak betoverd door deze prachtige vloerkleden en wordt een toeschouwer van hun eindeloze verhaal.
De karpetten uit de Signatures Collection behoren tot een kleurrijke, artistieke familie van siertapijten die je verliefder laten worden met elke hartslag. Met hun sterke persoonlijkheid bepalen de vloerkleden zowel de 'look' als de sfeer van hun omgeving.

Moooi Carpets Malmaison Aquamarine Vloerkleed


✓ Betoverend design
✓ Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
✓ Afmeting: Ø. 250 cm.
✓ Design: Christian Lacroix

Om de zomer te vieren, krijgt u bij aankoop vanaf €250 tijdelijk een van onze Summer Gifts cadeau. U ontvangt bij besteding tussen €250 en €500 een Bau Pot van Ferm Living en vanaf €500 deze PC Portable Lamp van HAY.

Chris - Logistics
Kenmerken
Designer Christian Lacroix
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diameter 250

Malmaison Aquamarine

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 12 juni in huis
€ 2.589

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit