Lumina Naomi Vloerlamp

By Yaacov Kaufman

Omschrijving

De Lumina Naomi Vloerlamp is een functioneel ontwerp van Yaacov Kaufman. Kaufmans expertise in industrieel ontwerp en zijn artistieke benadering hebben voor een praktische verlichtingsoplossing gezorgd die in elk interieur haar plaats weet te vinden.

De vloerlamp ademt nostalgie met een knipoog naar industriële elementen. Het flexibele aluminium frame en de aluminium voet zorgen voor een stabiel en functioneel design. Doordat de lamp op verschillende scharnierpunten te buigen, strekken en draaien is, is de Naomi Vloerlamp uiterst geschikt voor het verlichten van tafels, werkplekken of het zitgedeelte in de woonkamer. Dankzij het warm witte licht (3000K) van de 8,5W LED-lichtbron is deze lamp perfect voor een informele- en formele setting.

Het design heeft een arm met maximale reikwijdte van 90 centimeter. Zo kan de onderste arm van 45 centimeter 360 graden om zijn as heen draaien en 120 graden worden gebogen. Tegelijkertijd is de bovenste arm 80 graden te buigen middels het scharnierpunt dat de twee armen aan elkaar koppelt. Bovendien heeft de Naomi Vloerlamp een lampenkap met een diameter van 13 centimeter dat 360 graden om zijn as kan draaien. Ook kan deze kap 180 graden gebogen worden. Download de ‘Naomi Vloerlamp productinformatie' voor een volledig overzicht van afmetingen en specificaties. Tot slot bevindt de aan-uitschakelaar zich op de lampenkap voor het bedienen van de lamp.

Online is de Naomi Vloerlamp inclusief voet direct te bestellen. Houdt er rekening mee dat de vloerlamp oorspronkelijk exclusief voet wordt geleverd.

Lumina Naomi Vloerlamp


✓ Functioneel ontwerp
✓ Industriële elementen
✓ Lamp is te buigen, strekken en draaien
✓ Perfect voor een informele- en formele setting

Vragen over de Naomi Vloerlamp van Lumina?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Lumina Naomi Vloerlamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Yaacov Kaufman
Jaartal 1998
Garantie 2 jaar
Merk Lumina
Diameter Voet: 22 cm.
Dimbaar Niet dimbaar
Lichtbron inbegrepen Ja
Opties Draaibaar, LED, Met arm, Richtbare lichtbron
Hoogte arm Totale arm: 90 cm. / Onderste arm: 45 cm. / Bovenste arm: 45 cm.
Soort lichtbron HAL MAX 75W - E27/E26, LED 8,5W - E27
Kelvin 3000
Bijlagen Naomi Productinformatie

Naomi Vloerlamp

Black Soft Touch

Levertijd: 3 - 5 weken

Normale prijs: € 571

Special Price € 542,45

Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit