Thonet Lum Vloerlamp

By Ulf Möller

Omschrijving

De Thonet Lum Vloerlamp is een ontwerp van de Duitse ontwerper Ulf Möller.

In 1969 kwam Ulf Möller in Kassel te wereld. Aan de Technische Hogeschool van Darmstadt studeerde hij architectuur en stedenbouwkunde. Tegelijkertijd was hij bezig met het opzetten van zijn eigen ontwerpstudio en was hij betrokken bij het ontwerpen van diverse in het oog springende gebouwen. In 1998 besloot hij om samen met een partner een architectenbureau op te richten, Coordes Möller & Partner. Met dit bureau waren ze voornamelijk actief in de woningbouw en het ontwerpen van bedrijfsgebouwen. Vanaf 2005 is Möller alleen verder gegaan met het bureau en sindsdien houdt hij zich voornamelijk bezig met interieurdesign en architectuur.

Als je al sinds 1819 een grote en bekende speler bent binnen de wereld van designmeubelen dan doe je ergens iets goed. Talloze designklassiekers komen uit de koker van dit Duitse designlabel. De belangrijkste kenmerken voor hun successen komen voort uit een zorgvuldig en vernieuwend productieproces. Thonet staat voor hoogwaardige meubelen die een tijdloos karakter uitstralen.

De Lum Vloerlamp van Thonet is een technisch hoogstandje die uitgerust is met flink wat handigheidjes. De vloerlamp is vervaardigd uit een stalen buis in is afgewerkt in zwarte lak, witte lak of met een laagje chroom. De 8 LEDlampjes dragen bij aan het energiezuinige en duurzame karakter van de lamp en zorgen tegelijkertijd voor een warm leeslicht. Met de ingebouwde touchdimmer kunt u de vloerlamp aan- en uitschakelen en tevens de lichtsterkte bepalen. Daarnaast beschikt de lamp over een geheugenfunctie die de laatste instelling opslaat en een slaapstand, waardoor hij na uiterlijk 4 uur automatisch uitschakelt. De Lum Vloerlamp heeft een breedte van 36 centimeter, een hoogte van 110 of 125 centimeter en een diepte van 22 cm.

Naast de Lum Vloerlamp is er tevens een tafellamp verkrijgbaar: Lum 50 Tafellamp

Thonet Lum Vloerlamp


✓ Traploos draaibaar tot 340 graden
✓ Tevens verkrijgbaar als tafellamp
✓ Met slaapstand
✓ Ingebouwde touch-dimmer
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Afmeting: b. 36 x h. 110/125 x d. 22 cm.
✓ Design: Ulf Möller

Vragen over de Lum Vloerlamp van Thonet?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Thonet Lum Vloerlamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Ulf Möller
Garantie 2 jaar
Merk Thonet
Diepte / Lengte 22
Breedte 36
Hoogte 110/125
Opties Dimbaar, Draaibaar, Ingebouwde dimmer, LED, Richtbare lichtbron
Soort lichtbron 8 x LED 2800-3200 K
Bijlagen Productinformatie

Lum 125 - Chroom

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 943

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit