Louis de Poortere Fading World Medallion Grey Ebony 8257 Vloerkleed (op=op)

By Louis de Poortere

Omschrijving

Het Louis De Poortere Fading World Medallion Grey Ebony 8257 Vloerkleed heeft een stijlvolle en elegante uitstraling, dankzij een geraffineerd kleurenpalet en een subtiel patroon. De warme kleuren leveren gegarandeerd een fijn thuisgevoel op en maken de zithoek helemaal af! Maar de prachtige uitstraling heeft dit vloerkleed niet alleen te danken aan het kleurenpalet, maar ook aan het klassieke patroon. De contouren zijn licht vervaagd, waardoor het klassieke karakter op gepaste wijze naar voren komt. Perfect, want hierdoor past het Grey Ebony 8257 Vloerkleed zowel in een klassiek als een eigentijds interieur. Louis de Poortere maakt voor het vervaardigen van dit vloerkleed alleen gebruik van 100% katoenchenille, waardoor het kleed bijzonder zacht en prettig aanvoelt. Het kleed heeft een dikte van 3 millimeter en is vlak geweven. Aan de onderkant is het vloerkleed voorzien van een antislipmat voor extra stabiliteit. Het vloerkleed is verkrijgbaar in 8 verschillende formaten en binnen de Fading World Medallion Collectie kunt u nog kiezen uit andere stijlvolle patronen en kleurencombinaties.

Afmetingen
- 60 x 90 cm.
- 80 x 150 cm.
- 140 x 200 cm.
- 170 x 240 cm.
- 200 x 280 cm.
- 230 x 230 cm.
- 230 x 330 cm.
- 280 x 360 cm.

Het Fading World Medallion Grey Ebony 8257 Vloerkleed wordt gefabriceerd door Louis de Poortere, een designmerk dat al sinds 1929 prachtige kleden maakt op traditionele wijze. De ervaring van het merk gaat zelfs nog verder terug dan 1929, want het kan voortborduren op de eeuwenoude Vlaamse traditie van tapijten weven. De kwaliteit is dus gegarandeerd, temeer ook omdat elk vloerkleed op authentieke wijze geweven wordt. Door verrassende kleurencombinaties en stijlvolle patronen oogt de collectie van het Belgische Louis de Poortere bijzonder eigentijds en is een vloerkleed van dit merk gegarandeerd een perfecte aanwinst voor uw interieur.

Louis de Poortere Fading World Medallion Grey Ebony 8257 Vloerkleed


✓ Stijlvol, warm en heerlijk zacht!
✓ Op ambachtelijke wijze gefabriceerd
✓ In 8 formaten verkrijgbaar
✓ Gemaakt van katoenchenille
✓ Designer: Louis de Poortere

Vragen over het Fading World Medallion Grey Ebony 8257 Vloerkleed van Louis de Poortere?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Louis de Poortere Fading World Medallion Grey Ebony 8257 Vloerkleed.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Louis de Poortere
Garantie 2 jaar
Merk Louis de Poortere
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit