HAY Loop Stand Round Eettafel

By Leif Jorgensen

Omschrijving

De HAY Loop Stand Round Eettafel is een ontwerp van de Deense architect en designer Leif Jørgensen . Loop Stand is een no-nonsense en ultra functionele productserie die speciaal ontworpen is voor HAY en die Jørgensen typeert als designer. Zijn expertise ligt namelijk vooral in het retaildesign: hij ontwierp talloze concepten voor de mode-industrie en heeft dus een goed oog voor stijlvol ontwerp dat maximaal benut kan worden qua functie. Maar ook ontwerpt hij kantoorruimtes, interieurdesign, productdesign en architectonische projecten. De clean look van de Loop Stand serie maakt de ronde eettafel een krachtige, charmante toevoeging aan de kantoorruimte, in huis of net waar een ruime, solide zitplek gewenst is. De Loop Stand Round Eettafel leent zich voor verschillende interieurstijlen en past zich makkelijk aan aan de omgeving.

Het ontwerp is simplistisch, maar daardoor straalt het ook een bepaalde klasse en elegantie uit. De drie poten ondersteunen het tafelblad optimaal én zorgen voor een ruimtelijk effect in de woonkamer of op kantoor. Het ontwerp komt in 2 verschillende kleuren en materiaalsamenstellingen. Zo is de witte eettafel voorzien van een tafelblad van wit laminaat, en zijn de zijdes afgewerkt in onbehandeld multiplex. Bij de zwarte eettafel is het tafelblad vervaardigd uit zwart linoleum, en zijn de zijdes afgewerkt met zwart gebeitst multiplex. Het tafelblad is er in 2 afmetingen namelijk met een diameter van 105 cm. of 120 cm. Het onderstel van beide varianten is vervaardigd uit metaal met een witte of zwarte poedercoating.

In de Loop Stand serie vindt u onder andere een bartafel, kapstok en kledingrek.

HAY Loop Stand Round Eettafel


✓ Simplistisch & Elegant!
✓ In wit of zwart
✓ Keuze uit 2 afmetingen
✓ Ook in eettafel variant
✓ Afkomstig uit de Loop Stand-serie

Vragen over de Loop Stand Round Eettafel van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY Loop Stand Round Eettafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Leif Jorgensen
Garantie 5 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 105
Breedte 105
Hoogte 74

Loop Stand Round

Ø 105 cm. - Zwart

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 899

Loop Stand Round

Ø 105 cm. - Wit

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 899

Loop Stand Round

Ø 120 cm. - Wit

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 959

Loop Stand Round

Ø 120 cm. - Zwart

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 959

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit