Linteloo Terrace Salontafel

By Sebastian Herkner

Omschrijving

De Linteloo Terrace Salontafel is een ontwerp van Sebastian Herkner. Het platteland herbergt een ongekende schoonheid en romantiek, die Sebastian Herkner over wil brengen met het design van deze strakke salontafel. Dat lijkt misschien een onmogelijke opgave, omdat een strak lijnenspel haaks staat op de robuuste en organische vormen van het platteland. Maar hij is er wonderwel in geslaagd, door de vlakverdeling van de landerijen een plekje te geven op het strak vormgegeven keramische tafelblad. Die verdeling, die ontstaat door weilanden, akkers en begroeiing is namelijk letterlijk terug te zien in het blad. Als u goed kijkt ziet u zelfs een vers omgeploegde akker!

Niet alleen de vormgeving is geïnspireerd op het platteland, maar ook de kleuren van de Terrace salontafel zijn heel landelijk en basic. U kunt namelijk kiezen uit een blad in English Green, Toscana Red, Cloud White en Graphite Grey. Doordat de vlakken op het blad bestaan uit verschillende niveaus, verschilt de kleur per invalshoek lichtjes. Het blad zelf is gemaakt van keramiek, dat met de hand bewerkt is. Een puur staaltje vakmanschap dus. Het onderstel van de tafel is van staal vervaardigd en voorzien van een epoxy coating in mat antraciet. De tafel is verkrijgbaar in zeven formaten die afhankelijk van de afmetingen perfect gebruikt kunnen worden als salon- of bijzettafel.

Afmetingen:
- b. 90 x h. 52 x d. 20 cm.
- b. 65 x h. 52 x d. 45 cm.
- b. 85 x h. 37 x d. 45 cm.
- b. 90 x h. 39 x d. 45 cm.
- b. 90 x h. 39 x d. 45 cm.
- b. 90 x h. 38 x d. 90 cm.
- b. 135 x h. 39 x d. 90 cm.

De Terrace Salontafel behoort tot de stijlvolle en tijdloze collectie van het Nederlandse designmerk Linteloo. Het merk werd in 1993 opgericht door Jan te Linteloo en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een onmisbaar meubelmerk in de lage landen en ver daarbuiten. ‘Tijdloos comfort’ is het credo van Linteloo, iets wat het merk al talloze keren heeft bewezen met haar bijzondere ontwerpen. Elk ontwerp valt op door een strak lijnenspel, dat verzacht wordt door verfijnde materialen en heel erg veel comfort. De stijl van Sebastian Herkner past goed bij Linteloo, omdat hij graag de aandacht legt op vakmanschap, stijlvolle details en de schoonheid van de gebruikte materialen. Dit combineert hij met een tijdloos lijnenspel, waardoor zijn ontwerpen jarenlang meegaan en tot de verbeelding blijven spreken!

De Linteloo Terrace Salontafel is verkrijgbaar in zeven formaten en vier kleuren. Om het voor u gemakkelijk te maken hebben wij enkele modellen geselecteerd die u rechtstreeks bij ons online kunt bestellen. Liever een andere uitvoering? Vraag dan hieronder een offerte aan. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om uw wensen te inventariseren.

Linteloo Terrace Salontafel


✓ Stijlvolle salon- of bijzettafel!
✓ Kies voor donkergroen, rood, wit en donkergrijs
✓ Tafelblad van handgemaakt keramiek
✓ Stalen frame in mat antraciet
✓ Verkrijgbaar in zeven verschillende formaten
✓ Designer: Sebastian Herkner

Vragen over de Terrace Salontafel van Linteloo?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Linteloo Terrace Salontafel.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Keramiek
Designer Sebastian Herkner
Garantie 2 jaar
Merk Linteloo
Bijlagen Productinformatie

Terrace Salontafel

Vanafprijs

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 1.138

Terrace Bijzettafel - Toscana Red

b. 90 x h. 52 x d. 20 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 1.138

Terrace Salontafel - Graphite Grey

b. 90 x h. 39 x d. 45 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 1.728

Terrace Salontafel - Cloud White

b. 90 x h. 38 x d. 90 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.713

Terrace Salontafel - English Green

b. 135 x h. 39 x d. 90 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.723
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit