MisterDesign Panton Chair Duo

Panton Chair Duo

Coming soon: de limited edition Panton Chair Duo. Samen met de familie van Verner Panton (1926 - 1998) brengt Vitra dit jaar een exclusieve uitvoering uit van de door hem ontworpen Panton Chair uit 1970. Wil je niets missen over de lancering van deze stoel? Schrijf je in op deze pagina en ontvang als eerste informatie.

De limited edition Panton Chair Duo is een universeel eerbetoon aan het werk van Verner Panton, die kleuren gebruikte als hulpmiddel om vormen, patronen en emoties te benadrukken. De limited edition wordt gekenmerkt door twee contrasterende tinten aan de voor- en achterkant en heeft een totale oplage van 999 stuks wereldwijd. De kleurencombinaties verwijzen naar het legendarische Fantasy Landscape, dat Verner Panton in 1970 creëerde voor de Visiona 2-installatie in Keulen. 

Schrijf je hier in

MisterDesign is de enige in Nederland die deze exclusieve uitvoering aanbiedt en waar je ze later dit jaar kunt bekijken in de winkels. Vul onderstaande formulier in en ontvang als eerste meer informatie over de Panton Chair Duo, de lancering, voorraad of mogelijke reserveringen. 

  • Panton Chair Duo