Ligne Roset TV Chair Stoel

By Pierre Paulin

Omschrijving

De Ligne Roset TV Chair Stoel is een ontwerp van Pierre Paulin. De stoel is al in 1953 ontworpen en in januari 2009 opnieuw uitgebracht door het Franse merk. Bij de herintroductie is het originele design behouden met een paar kleine aanpassingen aan de proporties om beter aan te sluiten op de huidige behoeften. Paulin was met dit minimalistische design zijn tijd ver vooruit en wist zo een tijdloze stoel te creëren. Het is dan ook geen verrassing dat de TV Chair een erg populaire stoel is.

De zitting en de rugleuning van de stoel zijn vervaardigd uit mechanisch gesoldeerd staal en voorzien van gegoten polyurethaanschuim. Vervolgens is de zitting bekleed met een mooie Steelcut Trio 713 stoffering. De bekleding is bevestigd middels klittenband en dus makkelijk afneembaar. Het onderstel bestaat uit stalen buizen met een diameter van 16 millimeter en zijn gesatineerd zwart gelakt.

MisterDesign biedt online één standaard variant aan. Er zijn echter nog vele mogelijkheden wat betreft stoffering en onderstel. Heeft u interesse in een andere stoffering of een ander onderstel? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Ligne Roset TV Chair Stoel


✓ Design uit 1953
✓ Ontworpen door Pierre Paulin
✓ Zeer comfortabel
✓ Minimalistisch design

Vragen over de TV Chair Stoel van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset TV Chair Stoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Pierre Paulin
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 57 cm.
Breedte 48 cm.
Hoogte 83 cm.
Opties Afneembare hoes, Gestoffeerd
Zithoogte 48 cm.

TV Chair Stoel

Steelcut Trio 713 - Zwart Onderstel

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 803

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit