Ligne Roset Taru Bank

By Sebastian Herkner

Omschrijving

De Ligne Roset Taru Bank is een elegant ontwerp van Sebastian Herkner, waarbij de ambachtelijke kennis van Ligne Roset wordt benut. Deze bank heeft een comfortabel en uitnodigend uiterlijk door de rondingen en versmelting van het zitgedeelte met de gebogen rugleuning. Ook zorgt de vormgeving in combinatie met de volledige stoffering voor een compact en zacht zitmeubel dat u geborgenheid biedt. Door het aanbod in materialen (stoffen en leder) en kleuren voor de bekleding van de voor- en achterzijde, is het mogelijk om beide zijden van een ander uiterlijk te voorzien. Zo maakt de zacht vloeiende vorm van de Taru Bank hem niet alleen van de voorkant uniek, maar de achterzijde accentueert ook de originaliteit van dit smaakvolle design.

Het ingetogen design is verkrijgbaar in twee formaten. Zo is de 2-zitsbank 173 centimeter breed, 92 centimeter diep en 75 centimeter hoog. De 3-zitsbank is 222 centimeter breed, 92 centimeter diep en 75 centimeter hoog. Een hoogwaardig en veerkrachtig Bultex schuim in het zitkussen en rugleuning zorgt voor optimaal zitcomfort. De onregelmatige honinggraatstructuur van het Bultex schuim past zich aan uw houding aan. Ook dragen drie lagen gekruiste lamellen en multiplexpanelen bij aan de stevigheid van de Taru Bank.

Vanwege de vele mogelijkheden in stoffen, kleuren en leder kunt u het beste een offerte aanvragen. U kunt ook telefonisch contact opnemen met onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.

Ligne Roset Taru Bank


✓ Elegant ontwerp
✓ Compact en zacht zitmeubel
✓ Verschillende bekledingsmogelijkheden
✓ Zelf samen te stellen

Vragen over de Taru Bank van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset Taru Bank.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Sebastian Herkner
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 92 cm.
Breedte 173 cm.
Hoogte 75 cm.
Opties Gestoffeerd

Taru Bank

Offerte

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 4.176

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit