Ligne Roset Stendhal Secretaire

By Lucidi & Pevere

Omschrijving

De Ligne Roset Stendhal Secretaire is een ontwerp van Italiaans designduo LucidePevere. De twee ontwerpers lieten zich voor het ontwerp van de secretaire inspireren door de gelijknamige 19e-eeuwse Franse schrijver, die in zijn werk vooral romantische en realistische invloeden verenigde. Het resultaat is een moderne secretaire waar functionaliteit en ‘Slow Living’ elkaar ontmoeten.

Met de stijlvolle Stendhal Secretaire opent u deuren naar extra werkruimte. Bij het openen van de deuren klapt u het bureaublad uit en ontstaat er een nuttig en praktisch ingedeeld privéplekje, waar u de gemakken heeft van een moderne thuiswerkplek. Bij het uitklappen van het blad verschijnt er een geïntegreerde USB-aansluiting voor al uw elektrische apparaten. Tussentijds een pauze met een krantje of magazine in de vroege ochtend of late avond? Geen probleem! U heeft de mogelijkheid om uw secretaire te voorzien van LED-verlichting met een stroomvoorzieningskit op de plek naast de USB-aansluiting. Ook zijn er twee formaten tijdschriftrekken bij te bestellen, die de Stendhal praktischer en persoonlijker maken.

De deuren van de secretaire zijn verkrijgbaar in twee opties: een gestoffeerde uitvoering of in een gelakte houten uitvoering, waarbij er een keuze is uit zestien kleuren. Doordat de binnenzijde is afgewerkt in donker walnootfineer zal het wandobject ook met openstaande deuren elegant ogen, het inklapbare bureau zal hierdoor niet vaak gesloten hoeven worden. Bij ons kunt u de secretaire in Steelcut Trio 906 Lunaire met LED-verlichting direct bestellen. Wenst u meer informatie over de Stendhal, een mogelijke uitvoering, stoffering of lakkleur? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.

Ligne Roset Stendhal Secretaire


✓ Extra werkruimte
✓ Functioneel design
✓ Gestoffeerde of gelakte deuren
✓ Minimalistische uitstraling
✓ Moderne secretaire

Vragen over de Stendhal Secretaire van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset Stendhal Secretaire.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Lucidi & Pevere
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 16,4 cm.
Breedte 114 cm.
Hoogte 175 cm.

Stendhal Secretaire

Steelcut Trio 906 Lunaire

Levertijd: 30 weken
€ 4.752
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit