Ligne Roset Pukka Fauteuil

By Yabu Pushelberg

Omschrijving

De Ligne Roset Pukka Fauteuil is een ontwerp van de design studio Yabu Pushelberg. De wortels van deze zachte fauteuil liggen in de grandeurperiode van B&B Italia in 1969, toen Gaetano Pesce zijn organisch gevormde UP50 collectie aan de wereld introduceert. Dat goede ideeën vaak onder de douche ontstaan, bewijst Pesce wanneer hij tijdens het douchen gefascineerd raakt door de sponsstof, die altijd haar oorspronkelijke vorm terug aanneemt. Deze fascinatie verwerkt hij in de ultra zachte UP50 serie die het Italiaanse merk na de lancering meteen op de kaart zet. Design studio Yabu Pushelberg grijpt terug naar dit thema, maar voegt daar nog een vleugje vrouwelijkheid aan toe door de vormen nog ronder en zachter te maken. Het resultaat is een klein designwonder dat de ruimte met sensueel comfort vult.

Het gebruik van hypersoepele schuimsoorten, de spanning van de lijnen en de details van de naden daagt Ligne Roset uit om een perfecte bekleding uit te zoeken voor deze bijzondere fauteuil. Dit werkt enkel met de meest elastische stoffen uit de stoffenbibliotheek van het Franse merk. De stof Gentle FR, dat een 100% wollen en éénkleurige uitrekbare soort vilt is, vormt hier de perfecte kandidaat voor. Daarnaast vormen ook de stoffen Appa, Arte, Capa, Maxi en Moby een goede partij voor de fantastische Pukka fauteuil. Laat u letterlijk in de watten leggen met een rugleuning en zitting van hoog resistent Bultex polyurethaanschuim in combinatie met gewatteerd hypersoepel polyurethaanschuim. De Pukka wordt afgewerkt met een eveneens comfortabele stoffering, die samen met de kussens de fauteuil net comfortabel maakt als dat deze eruit ziet.

Online kunt u de Pukka fauteuil direct in de Gentle kleur ‘Ochre’ bestellen. Gaat uw voorkeur uit naar een andere kleur of wilt u alle stofferingsmogelijkheden van deze zachte fauteuil verkennen? Onze interieurspecialisten laten u graag zien wat Ligne Roset voor de Pukka fauteuil te bieden heeft. Daarnaast is deze fauteuil ook verkrijgbaar als een medium bank en een bijpassende grote en kleine poef, ook deze laten onze specialisten u graag zien.

Ligne Roset Pukka Fauteuil


✓ Geïnspireerd op de veerbaarheid van de spons
✓ Zachte, organische vormen met een vrouwelijke touch
✓ Heerlijk zacht en comfortabel door hypersoepele schuimsoorten
✓ Keuze uit hoogwaardige bekleding
✓ Ook verkrijgbaar als bank en poef

Vragen over de Pukka Fauteuil van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset Pukka Fauteuil.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Yabu Pushelberg
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 103 cm.
Breedte 106 cm.
Hoogte 71 cm.
Opties Gestoffeerd

Pukka Fauteuil

Gentle - Oker

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 2.305

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit