Ligne Roset Ponctuel Klok

By Frédéric Saulou

Omschrijving

De Ligne Roset Ponctuel Klok is een ontwerp van Frédéric Saulou. ‘Ponctuel’ betekent ‘stipt’ in het Frans en dat wordt u vanzelf als u deze eye-catcher een mooie, prominente plek geeft in uw woonkamer. Het stijlvolle ontwerp heeft een bijzondere basis van natuurlijk leisteen, afgewerkt met een lijnolie. De rond gevormde leisteen heeft subtiele, gezandstraalde groeven die vanuit de kern steeds breder uitlopen. Door het diepteverschil van deze groeven ontstaat een mooi kleurverschil. De natuurlijke materialen vormen daarnaast een prachtig contrast met de gekleurde wijzers. De uren en minuten worden aangewezen door zwarte wijzers, terwijl de secondewijzer goud van kleur is. Het design heeft een diepte van 4.1 centimeter, een doorsnede van 24 centimeter en wordt standaard geleverd met een 1 x LR 6 1,5 Volt Batterij.

De Ponctuel Klok behoort tot de uiteenlopende collectie van het Franse label Ligne Roset. In 1860 startte familie Roset een eigen houtbewerkingsfabriek. Paraplu’s maar ook wandelstokken en meubelframes van hout behoorden tot de core business van het Franse label. In 1950 gooide Roset het roer drastisch om en werd de focus verlegd naar meubelontwerp. Dit bleek een gouden zet. Inmiddels is Ligne Roset wereldwijd vertegenwoordigd met prachtig design. Kenmerkend voor de collectie van het label zijn de zichtbare invloeden van verschillende culturen als gevolg van internationale samenwerkingen.

Ligne Roset Ponctuel Klok


✓ Vervaardigd uit natuurlijk leisteen
✓ Met contrasterende wijzers
✓ Geleverd inclusief batterij
✓ Designer: Frédéric Saulou

Heeft u vragen over de Pontuel Klok?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ponctuel Klok.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Steen
Designer Frédéric Saulou
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 4.1 cm.
Diameter 24 cm.

Ponctuel Klok

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 432

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit