Ligne Roset Giardinetto Bloempot

By Michael Koenig

Omschrijving

De Ligne Roset Giardinetto Bloempot is een ontwerp van Michael Koenig. Met dit stoere ontwerp kunt u beslist de bloemetjes buiten zetten! Want niet alleen vormen planten en bloemen een prachtig contrast met het antracietkleurige staal, de opvallende handgrepen maken het ook nog eens mogelijk om de pot makkelijk te verplaatsen. Zo kunt u telkens weer opnieuw bepalen waar de bloempot het mooiste tot zijn recht komt. Het opvallende design heeft een stevige basis van gegalvaniseerd plaatstaal, omhuld in een donkergrijze lak van polyester. Giardinetto is verkrijgbaar in 3 royale formaten. Large Rectangular is met een hoogte van 55 centimeter, een breedte van 76 centimeter en een diepte van 43 centimeter de grootste uitvoering. Large Square heeft dezelfde hoogte maar is 43 centimeter breed en diep. Het kleinste formaat; Mini Square heeft een hoogte van 24 centimeter en een breedte en diepte van 16 centimeter. Tip: Ciardinetto in Large is ook zeer geschikt voor het creëren van een unieke tuinverdeling.

De Giardinetto Bloempot behoort tot de uiteenlopende collectie van Ligne Roset. In 1860 startte familie Roset een eigen houtbewerkingsfabriek. Paraplu’s maar ook wandelstokken en meubelframes van hout behoorden tot de core business van het Franse label. In 1950 gooide Roset het roer drastisch om en werd de focus verlegd naar meubelontwerp. Dit bleek een gouden zet. Inmiddels is Ligne Roset wereldwijd vertegenwoordigd met prachtig design. Kenmerkend voor de collectie van het label zijn de zichtbare invloeden van verschillende culturen als gevolg van internationale samenwerkingen.

Ligne Roset Giardinetto Bloempot


✓ Stoer en minimalistisch design
✓ Makkelijk verplaatsbaar
✓ Geschikt voor binnen en buiten!
✓ Verkrijgbaar in 3 royale formaten
✓ Materiaal: antraciet gelakt plaatstaal
✓ Designer: Michael Koenig

Vragen over de Giardinetto Bloempot van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset Giardinetto Bloempot.
December Gifts
Ontvang de gehele maand december prachtige design cadeaus bij bestellingen vanaf €75. Afhankelijk van het bestelbedrag heeft u keuze uit verschillende designitems.
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Michael Koenig
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 16/43/43 cm.
Breedte 16/43/76 cm.
Hoogte 24/55/55 cm.

Giardinetto Bloempot

Mini Square

Nog 2 op voorraad

Levertijd: Werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis
€ 69

Giardinetto Bloempot

Large Square

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 357

Giardinetto Bloempot

Large Rectangular

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 507

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit