Ligne Roset Fifty Fauteuil

By Dögg & Arnved

Omschrijving

De Ligne Roset Fifty Fauteuil is een ontwerp van Dögg & Arnved. Door het spannende samenspel van vorm- en materiaalgebruik is deze stoel een echte eye-catcher! De designers lieten zich voor het ontwerp inspireren door het metaal en touwwerk van de Flag Halyard Stoel van Hans J. Wegner. Dit is terug te zien in de manier waarop 350 meter van polypropyleendraad is gespannen in de zitting en rugleuning van de Fifty. Net zo bijzonder is het frame - en dan met name de uitgebouwde rugleuning - van de stoel. Laatstgenoemde geeft u een fijn geborgen gevoel wanneer u erin plaatsneemt.

Het frame is vervaardigd uit anti-corrosie behandelt staal, afgewerkt met een anti-uv behandelde polyesterlak. Hierdoor kunt u niet alleen binnen, maar ook buiten van het design genieten. Ga voor een Fifty Fauteuil in volledig zwart of voor een zwart frame gecombineerd met een zitting en rugleuning in Tabak. Het design heeft een hoogte van 112.5 centimeter, een breedte van 73.5 centimeter en een diepte van 88 centimeter. De zithoogte bedraagt 34 centimeter. Behoefte aan wat extra comfort? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel. De stoel kan namelijk ook uitgerust worden met speciale zitkussens!

De Fifty Fauteuil behoort tot de verrassende collectie van Ligne Roset. Daar waar het label vooral gespecialiseerd was in houtbewerkingen, slaagde Jean Roset erin om de ontwikkeling van designmeubilair ook onderdeel te maken van het specialisme. Hij wilde met name zitgelegenheid creëren van het hoogste comfort. Een zitmeubel moest volgens hem dan ook een plek zijn om muziek te luisteren, te kletsen, te dromen maar diende ook geschikt te zijn om vanuit te werken. Het allermooiste en wereldberoemde voorbeeld hiervan is de Togo, ontwikkelt in samenwerking met Michel Ducaroy. Bekijk dit iconische design en alle andere pronkstukken van Ligne Roset op onze website!

Ligne Roset Fifty Fauteuil


✓ Geïnspireerd op de Flag Halyard Stoel
✓ Geschikt voor binnen en buiten!
✓ Verkrijgbaar in 2 kleuren
✓ Ook verkrijgbaar: de Fifty Armstoel
✓ Materiaal: polypropyleen, anti-uv behandeld staal
✓ Designers: Dögg & Arnved

Vragen over de Fifty Fauteuil van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset Fifty Fauteuil.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Dögg & Arnved
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 88 cm.
Breedte 73.5 cm.
Hoogte 112.5 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 34 cm.

Fifty Fauteuil

Tabak

Levertijd: 64 - 65 weken

Normale prijs: € 1.593

Special Price € 1.433,70

Fifty Fauteuil

Zwart

Levertijd: 64 - 65 weken

Normale prijs: € 1.593

Special Price € 1.433,70

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit