Ligne Roset Fifty Armstoel

By Dögg & Arnved

Omschrijving

De Ligne Roset Fifty Armstoel is een ontwerp van Dögg & Arnved. Door het interessante samenspel van vorm- en materiaalgebruik trekt deze stoel meteen de aandacht. De jonge designers lieten zich voor het ontwerp inspireren door de Flag Halyard Stoel van Hans J. Wegner. Dit is terug te zien in de manier waarop meters van polypropyleendraad zijn gespannen in de zitting en rugleuning van de Fifty. Net zo uitgesproken is het frame - en dan met name de armleuningen - van de stoel. Het frame is vervaardigd uit anti-corrosie behandelt staal, afgewerkt met een anti-uv behandelde polyesterlak. Hierdoor kunt u niet alleen binnen, maar ook buiten van het design genieten. Het design heeft een hoogte van 78 centimeter, een breedte van 58 centimeter en een diepte van 63 centimeter. De zithoogte bedraagt 46 centimeter. Behoefte aan wat extra comfort? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel. De stoel kan namelijk ook uitgerust worden met speciale zitkussens!

De Fifty Armstoel behoort tot de prachtige collectie van Ligne Roset. Familie Roset startte in 1860 een eigen houtbewerkingsfabriek. Paraplu’s maar ook wandelstokken en meubelframes van hout behoorden tot de collectie van het Franse label. In 1950 gooide Ligne Roset het roer drastisch om en werd de focus verlegd naar meubelontwerp. Dit bleek een gouden zet. Inmiddels is Ligne Roset wereldwijd vertegenwoordigd met prachtig design. Kenmerkend voor de collectie van het label zijn de zichtbare invloeden van verschillende culturen als gevolg van internationale samenwerkingen.

Ligne Roset Fifty Armstoel


✓ Geïnspireerd op de Flag Halyard Stoel
✓ Geschikt voor binnen en buiten!
✓ Materiaal: polypropyleen, anti-uv behandeld staal
✓ Designers: Dögg & Arnved

Vragen over de Fifty Armstoel van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset Fifty Armstoel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Dögg & Arnved
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 63 cm.
Breedte 58 cm.
Hoogte 78 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 46 cm.

Fifty Armstoel (op=op)

Zwart

Levertijd: 64 - 65 weken
€ 800

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit