Ligne Roset Elizabeth Eettafel

By Nathan Yong

Omschrijving

De Ligne Roset Elizabeth Eettafel is het ontwerp van niemand minder dan Nathan Yong. De massieve, teakhouten tafel heeft een blad bestaande uit meerdere verticale planken en maakt een robuuste indruk. De afgeronde hoeken en tafelpoten voegen hier echter wat subtiele zachtheid aan toe. Yong koos voor teakhout bij de Elizabeth vanwege de veelzijdigheid van deze houtsoort. Het hout van de Elizabeth Eettafel is dan ook sterk, maar zacht van structuur en bovendien heerlijk van geur. Wanneer u de tafel binnen zet patineert het hoogwaardige hout na verloop van tijd tot een goudbruine kleur, terwijl het buitenshuis juist oxideert tot een prachtige, zilvergrijze tint. Bovendien is het gebruikte teakhout afkomstig uit een beheerde plantage in Indonesië.

Het design is verkrijgbaar in een vierkant en rechthoekig model. Het vierkante model heeft een hoogte van 74 centimeter en is 80 centimeter breed en diep. De rechthoekige variant is eveneens 74 centimeter hoog, maar heeft een breedte van 200 centimeter en een diepte van 100 centimeter. Tip: combineer de eettafel met de Elizabeth Salontafel voor een harmonieuze tuinsetting. Bekijk ‘m op onze website!

De Elizabeth Eettafel behoort tot de verrassende collectie van Ligne Roset. Daar waar het label vooral gespecialiseerd was in houtbewerkingen, slaagde Jean Roset erin om de ontwikkeling van designmeubilair ook onderdeel te maken van het specialisme. Hij wilde met name zitgelegenheid creëren van het hoogste comfort. Het allermooiste en wereldberoemde voorbeeld hiervan is de Togo, ontwikkelt in samenwerking met Michel Ducaroy. Bekijk dit iconische design en alle andere pronkstukken van Ligne Roset op onze website!

Ligne Roset Elizabeth Eettafel


✓ Massief design met zachte rondingen
✓ Materiaal: teakhout uit beheerde plantage
✓ Voor binnen en buiten!
✓ Verkrijgbaar in vierkant en rechthoekig model
✓ Familie: Elizabeth Salontafel
✓ Designers: Nathan Yong

Vragen over de Elizabeth Eettafel van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset Elizabeth Eettafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Nathan Yong
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 80/100 cm.
Hoogte 74 cm.
Breedte 80/200 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Elizabeth Eettafel

Vierkant

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 1.330

Elizabeth Eettafel

Rechthoekig

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 2.556

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit