Ligne Roset Clyde Salontafel

By Numéro 111

Omschrijving

De Ligne Roset Clyde Salontafel is een ontwerp van Numéro 111. Luxueus marmer, messing en grijs gerookt glas komen in dit ontwerp prachtig samen en maken een wonderbaarlijke, lichte indruk. Dit komt door het ranke frame van staal en de tussenruimte tussen de verschillende bladen. Deze tussenruimte biedt een mooie plek voor uw favoriete boeken en accessoires. De afgeronde hoeken van het glas en marmer voegen tot slot nog wat subtiele zachtheid toe aan het ontwerp. Het design is direct bestelbaar in 2 varianten. Zo kunt u kiezen voor een Clyde met grijs gerookt glas en een messsing onderstel, gecombineerd met een wit of zwart marmeren blad. De witte uitvoering heeft een breedte van 118 centimeter, een hoogte van 35 centimeter en is 72 centimeter diep. De zwarte variant is 103 centimeter breed en diep en heeft eveneens een hoogte van 35 centimeter.

Op aanvraag zijn andere maten en onderstellen mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

De Clyde Salontafel behoort tot de collectie van Ligne Roset. Al meer dan 150 jaar geleden, in 1983, werd dit Franse design merk opgericht. Het familiebedrijf heeft dus een lange historie, maar is altijd meegegaan met de tijd. Eigentijds design en moderne luxe, dat is waar Ligne Roset dan ook voor staat. Creativiteit staat daarnaast altijd voorop: designs beginnen met een idee en de techniek volgt.

Clyde Salontafel


✓ Ruimte voor uw mooiste accessoires
✓ Materiaal: messing, marmer, gerookt glas
✓ Designer: Numéro 111

Vragen over de Clyde Salontafel van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ligne Roset Clyde Salontafel.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Steen
Designer Numéro 111
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset

Clyde Salontafel

Wit

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.167

Clyde Salontafel

Zwart

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.521

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit