LE KLINT ARC Wandlamp

By Manér Studio

Omschrijving

De LE KLINT ARC Wandlamp is een ontwerp uit 2018 van Manér Studio, waarin de designers Nanna Neergaard en Marie Hesseldahl hun krachten hebben gebundeld. Voor het ontwerp van deze eigentijdse lamp hebben zij zich laten inspireren door de unieke Grundtvigs-kerk in Kopenhagen. Deze kerk is door P.V. Jensen-Klint, de grondlegger van LE KLINT, ontworpen en later door zijn zoon Kaare Klint voltooid.

In het ontwerp van de ARC Wandlamp zien we de vorm van de hoge bogen in de kerk, duidelijk terug. De ARC heeft bovendien, zoals we van LE KLINT gewend zijn, een prachtige geplooide kap van hoogwaardige kunststof folie. Zo brengt deze lamp de rijke geschiedenis en prachtige tradities van LE KLINT samen in een modern ontwerp.

De lamp is omhuld met een fineereiken rand die naar keuze zwartgekleurd is of een naturel afwerking heeft. De stalen achterzijde is afhankelijk van de variant zwart- of champagnegekleurd. Het snoer van de lamp fungeert tevens als draad waarmee de lamp aan een haakje opgehangen kan worden. Het houten haakje wordt meegeleverd en heeft dezelfde kleur als het houtfineer van de lamp.

Naast deze wandlamp bestaat de ARC serie uit een vloerlamp, hanglamp en tafellamp. Ook deze zijn bij MisterDesign verkrijgbaar.

LE KLINT ARC Wandlamp


✓ Traditioneel vakmanschap
✓ Zwart of naturel eiken rand
✓ Geïnspireerd op beroemde Grundtvigs-kerk
✓ Onderdeel van uitgebreide serie

Vragen over de ARC Wandlamp van LE KLINT?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de LE KLINT ARC Wandlamp.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Manér Studio
Garantie 2 jaar
Merk LE KLINT
Diepte / Lengte 11 cm.
Breedte 19 cm.
Hoogte 32 cm.
Dimbaar Niet dimbaar
Lichtbron inbegrepen Ja
Kabel Lengte 150 cm.
Soort lichtbron 1x E14 Max. 10W LED
Lumen 420

ARC Wandlamp

Zwart

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 548

ARC Wandlamp

Naturel / Champagne

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 548

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit