Vitra LCW Relaxzetel

By Charles & Ray Eames

Omschrijving

De Vitra LCW Relaxzetel, ontworpen door Charles en Ray Eames, komt voort uit jarenlange experimenten waarbij de ontwerpers op zoek waren naar nieuwe procédés om driedimensionaal gevormd multiplex zo goed mogelijk aan de lichaamsvormen aan te passen. Het resultaat was de Plywood Group, waarbij zowel de zitting en de rugleuning als het onderstel uit multiplex gevormd zijn. De organische vorm en de warmte van het hout nodigen uit tot relaxed zitten.

De Plywood Group bestaat uit een serie van 6 verschillende modellen die zich onderscheiden door materialen en stoffering. De LCW, dat staat voor Lounge Chair Wood, is geheel vervaardigd van gevormd multiplex (essenhout) en is verkrijgbaar in naturel, rood of zwart gebeitst.

LCW is tevens leverbaar in een variant met kalfsleer of standaard leer: LCW Relaxzetel Kalfsleder en LCW Relaxzetel Leder. De variant met een verchroomd metalen onderstel kunt u vinden onder LCM.

Vitra LCW Relaxzetel


✓ Comfortabele klassieker!
✓ Bijzonder design
✓ Afmetingen: b. 56 x h. 68 x d. 61 cm.
✓ Design: Charles & Ray Eames

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Charles & Ray Eames
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 61
Hoogte 68
Breedte 56
Zithoogte 30

LCW Fauteuil

Rood Essen

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.460

LCW Fauteuil

Zwart Essen

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.460

LCW Fauteuil

Naturel Essen

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.460

LCW Fauteuil

Walnoot

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.680

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit