Vitra LCM Relaxzetel Leder

By Charles & Ray Eames

Omschrijving

De Vitra LCM Relaxzetel Leder, ontworpen door Charles en Ray Eames, komt voort uit jarenlange experimenten waarbij de ontwerpers op zoek waren naar nieuwe procédés om driedimensionaal gevormd multiplex zo goed mogelijk aan de lichaamsvormen aan te passen. Het resultaat was de Plywood Group, waarbij zowel de zitting en de rugleuning uit multiplex gevormd zijn. De organische vorm en de warmte van het hout nodigen uit tot relaxed zitten.

De Plywood Group bestaat uit een serie van 6 verschillende modellen die zich onderscheiden door materialen en stoffering. De LCM, dat staat voor Lounge Chair Metal, heeft een rugleuning en zitting vervaardigd uit gevormd multiplex (essenhout) en is verkrijgbaar in naturel of zwart gebeitst. Het onderstel is gemaakt van verchroomd metaal.

Bekleding:
Naturel essen bekleed met chocolade leder
Zwart gebeitst essen bekleed met nero leder (zwart)

LCM is tevens leverbaar in een variant zonder bekleding of bekleed met kalfsleer: LCM Relaxzetel Kalfsleder en LCM Relaxzetel. De variant met een houten onderstel kunt u vinden onder LCW.

Vitra LCM Relaxzetel Kalfsleder


✓ Uiterst comfortabele klassieker!
✓ Bijzonder design
✓ Afmetingen: b. 56 x h. 65 x d. 63,5 cm.
✓ Design: Charles & Ray Eames

Om de zomer te vieren, krijgt u bij aankoop vanaf €250 tijdelijk een van onze Summer Gifts cadeau. U ontvangt bij besteding tussen €250 en €500 een Bau Pot van Ferm Living en vanaf €500 deze PC Portable Lamp van HAY.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Charles & Ray Eames
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 63.5
Hoogte 65
Breedte 56
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 32.5

LCM Fauteuil

Naturel Essen/Chocolade Leder

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.830

LCM Fauteuil

Zwart Essen/Nero Leder

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.830

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit