Cor Unum Lampion Des Animaux Poisson Hanglamp

By Kranen/Gille

Omschrijving

De Cor Unum Lampion Des Animaux Poisson Lamp is een ontwerp van Kranen/Gille. Deze moderne lamp heeft een opvallende twist: uit de lampenkap hangt een heuse vis. Op deze manier geven de ontwerpers met een knipoog een natuurlijke draai aan de strakke designlamp. Hierdoor wordt de minimalistische uitstraling van de lamp verzacht. Met de Lampion Des Animaux Poisson Hanglamp geeft u een bijzondere invulling aan uw interieur en haalt u zonder meer een echte eye-catcher in huis. De kap is gemaakt van hoogwaardig keramiek, net zoals alle andere producten van Cor Unum. Naast deze vis kunt u ook kiezen voor een variant met een vogel.

De Lampion Des Animaux Poisson heeft een diameter van 18 centimeter en is 28 centimeter hoog. Het bijgeleverde snoer is 115 centimeter lang en heeft een witte kleur die past bij de lampenkap. Als lichtbron kunt u het beste kiezen voor de GU10 Led Spot van maximaal 50 Watt, deze wordt niet meegeleverd.

De Lampion Des Animaux Poisson Hanglamp maakt deel uit van de collectie van Cor Unum. Deze keramiekwerkplaats is gevestigd in Den Bosch en produceert keramische producten van ontwerpers uit binnen- en buitenland. Namen als Maarten Baas en Marcel Wanders gingen Kranen/Gille al voor. Het laatstgenoemde ontwerpersduo is evenals Cor Unum gevestigd in Den Bosch. In hun werk combineren ze graag verschillende disciplines en laten ze industrieel design samenkomen met natuurlijke elementen. De Lampion Des Animaux Poisson Hanglamp is hier natuurlijk het perfecte voorbeeld van!

Cor Unum Lampion Des Animaux Poisson Hanglamp


✓ Hoogwaardig keramiek
✓ Een vis als eye-catcher!
✓ Ook met een vogel verkrijgbaar
✓ Lichtbron: 1 x GU10 LED Spot max. 50W.
✓ Afmeting: Ø 18 x h. 28 cm.
✓ Designer: Kranen/Gille

Vragen over de Lampion Des Animaux Poisson Hanglamp van Cor Unum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cor Unum Lampion Des Animaux Poisson Hanglamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Keramiek
Designer Kranen/Gille
Garantie 2 jaar
Merk Cor Unum
Hoogte 28 cm.
Diameter 18 cm.
Opties Dimbaar, LED
Kabel Lengte 115 cm.
Soort lichtbron 1 x GU10 LED Spot max. 50W.

Lampion Des Animaux
Poisson

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 262

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit