€100 cadeaucheque bij aankoop van een kast

Bij aankoop van een kast, ontvang je tijdelijk een cadeaucheque ter waarde van €100!

Naast de standaard gratis bezorging en montage van bijna al onze design kasten, ontvang je t/m 31 januari 2020 een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast*.

Design Kasten Actie - Ethnicraft Bestsellers

ETHNICRAFT

Het uit België afkomstige Ethnicraft heeft een waanzinnig mooie en grote collectie houten meubels, waaronder prachtige kasten. Kenmerkend voor de collectie is het gebruik van massief eiken, teak en notenhout. Meubelen van Ethnicraft zijn duurzaam. Gebruikte materialen zijn óf gerecycled óf er wordt voor elke gekapte boom een nieuwe geplant. Bekijk hier enkele favorieten.  


Design Kasten Actie

PASTOE

Dit oer-Hollandse merk staat bekend om zijn prachtige design kasten. Van de meest tijdloze modellen als de A'dammer tot nieuwe modulaire systemen als de Vision & Boxes, bij Pastoe kunt je altijd slagen voor een design kast. Bekijk hieronder enkele bestsellers uit de collectie.


Design Kasten Actie - Treku Bestsellers

TREKU

Treku is een Spaans design merk gespecialiseerd in prachtige design kasten. De collectie bestaat uit verschillende series, waaronder de bovenstaande Aura, kasten die je zelf kunt samenstellen door te kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren, onderstellen en modules. Bekijk hieronder de meest populaire uitvoeringen.


Voorwaarden actie
- Minimale bestelwaarde van de kast is €750
- De actie loopt van 1 tm 31 januari 2020
- De actie geldt eenmalig per klant 
- Geldig op online bestellingen en aankopen in onze winkel
- De cadeaucheque zal worden meegeleverd met de bezorging van uw kast