Knoll Platner Eettafel

By Warren Platner

Omschrijving

De Knoll Studio Platner Eettafel is een ontwerp van Warren Platner. Hij slaagde erin om met de stijlvolle en decoratieve Platner serie een nieuwe betekenis te geven aan draadstaalmeubilair. Hij wilder behoefte meubilair ontwikkelen dat zou passen binnen de decoratieve stijl van Lodewijk XV, zonder hierbij afbreuk te hoeven doen aan de functionaliteit van een ontwerp. De Platner Eettafel is hiervan een prachtig voorbeeld. Met zijn centrale elegante voet is de tafel niet alleen een decoratieve verschijning, maar er kan ook overal aan de tafel een stoel worden aangeschoven. De voet is vervaardigd uit talloze verticale draden van staal en naar keuze afgewerkt met gepolijst nikkel of 18 karaat goud! Bovendien kunt u door het heldere glazen blad niet alleen vanaf de zijkant, maar ook vanaf de bovenzijde genieten van deze prachtige constructie. De tafel heeft een diameter van 135 centimeter en is 70 centimeter hoog. Tip: combineer de Platner Eettafel met de Platner Armstoel van Knoll en creëer zo een harmonieuze en luxueuze inrichting.

De Platner Eettafel behoort tot de uitgebreide collectie van Knoll. Het gigantische label heeft sinds 1938 een collectie met modern design, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Inmiddels maken tientallen iconische meubelstukken zoals de Barcelona Chair en de Womb Chair hier deel van uit. Design van Knoll is niet alleen tijdloos door vormgeving, maar ook door het gebruik van de beste materialen. Hierdoor kunt niet alleen u, maar ook volgende generaties genieten van hetzelfde meubelstuk!

Knoll Studio Platner Eettafel


✓ Sierlijk, decoratief en functioneel
✓ Tip: bekijk ook eens de Platner Bijzettafel en Armstoel van Knoll!
✓ Materiaal frame: draadstaal met gepolijst nikkel of 18k goud
✓ Afmeting: Ø135 x h. 70 cm.
✓ Designer: Warren Platner

Vragen over de Platner Eettafel van Knoll?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Knoll Platner Eettafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Warren Platner
Garantie 2 jaar
Merk Knoll
Hoogte 70 cm.
Diameter 135 cm.

Platner Eettafel

Nikkel

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 3.896

Platner Eettafel

18k Goud

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 7.381

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit