Knoll Matic Sofa

By Piero Lissoni

Omschrijving

De Knoll Matic Sofa is een ontwerp van de Italiaanse architect en ontwerper Piero Lissoni. Matic is een innovatief systeem dat Lissoni zelf betitelt als een kruising tussen een eiland en een architectonisch werk. Een Matic bank wordt gezien als een platform dat in de ruimte hangt en opgebouwd is uit diverse onderdelen, net zoals ieder architectonisch werk. Zo zijn er verschillende elementen waaruit gekozen kan worden. Van een stijlvolle fauteuil tot een ziteiland, er zijn veel mogelijkheden. Daarnaast zijn er twee elementen waarvan de rugleuning voorzien is van een mechanisme waarmee de leuning gedraaid kan worden. Zo kan de leuning aangepast worden naar uw houding. Let op: dit geldt dus niet voor elke module. Dankzij de mogelijkheid om zelf een samenstelling te maken, kan de bank zo vormgegeven worden dat hij opgaat in het interieur of juist opvalt in de ruimte.

Iedere module is opgebouwd uit een structuur van aluminium met een gepolijste afwerking of een houtskool geverfde afwerking. Het binnen frame van de zitting is vervaardigd uit hout met elastische banden, polyurethaanschuim en een laag polyesterwatten. Vervolgens worden de kussens bekleed met stof of leder. De arm- en rugleuningen zijn gemaakt van gegoten polyurethaan. Deze hebben een metalen binnen frame, zijn ook afgewerkt met een laag polyesterwatten en vervolgens bekleed met stof of leder.

Vanwege de vele keuzemogelijkheden hebben wij twee opstellingen uitgezocht die direct te bestellen zijn. De variant met lederen bekleding is voorzien van Dark Brown Venezia leder. De stoffen uitvoering is bekleed met Tosca 01 stoffering. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden wat betreft samenstelling en stoffering. Bent u hier benieuwd naar? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Knoll Matic Sofa


✓ Modulair systeem
✓ Comfortabel
✓ Keuze uit twee standaard uitvoeringen
✓ Architectonisch design met stijlvol uiterlijk

Vragen over de Matic Sofa van Knoll?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Knoll Matic Sofa.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Piero Lissoni
Garantie 2 jaar
Merk Knoll
Opties Gestoffeerd

Matic Sofa - b. 294 x d. 90 x h. 62 cm.

Tosca 01 - Houtskool Geverfd Aluminium

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 7.901

Matic Sofa - b. 300 x d. 157 x h. 62 cm.

Venezia Dark Brown 05 - Gepolijst Aluminium (gebogen rugleuning)

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 15.500

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit