Kluskens Kem 867 Shadow Bijzettafel

By Kluskens

Omschrijving

De Kluskens Kem 867 Shadow Bijzettafel is een ontwerp van Kluskens. De bijzettafels uit Shadow serie zijn opgebouwd uit een slank zwart metalen frame dat een vierkant blad van massief eiken- of notenhout ondersteunt. Dit houten blad kan worden afgewerkt in verschillende kleuren lak en olie, ieder met een eigen uitstraling en mate van bescherming.

Bij de geoliede afwerkingen trekt de olie in de poriën van het hout en blijven de houtnerven nog goed zichtbaar. Olie behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout, maar biedt minder bescherming tegen vlekken en kringen dan een lak. De bladen van de gelakte uitvoeringen zijn door de harde laklaag juist glad qua oppervlak en beschikken over een mooie glans. In tegenstelling tot de geoliede varianten zijn de gelakte uitvoeringen minder kwetsbaar tegen vlekken en kringen, maar wel gevoeliger voor krassen. De Shadow bijzettafels kunnen dankzij hun strakke vorm perfect met elkaar gecombineerd worden. Plaats een enkele Shadow bijzettafel naast uw bank of stoel, of creëer een speelse compositie van bijzettafels in uw zithoek.

Vanwege de vele afwerkingsmogelijkheden voor deze salontafel heeft MisterDesign drie uitvoeringen geselecteerd die u direct online kunt bestellen. Dit zijn een uitvoering in eikenhout nature white mat gelakt eikenhout, een uitvoering in geborsteld en wengé donker stompmat gelakt eikenhout en een uitvoering in geolied notenhout. Heeft u een andere afwerking in gedachten, of wilt u meer weten over alle mogelijkheden van de Shadow bijzettafels? Neem contact op met onze interieurspecialisten, zij helpen u graag verder.

Kluskens Kem 867 Shadow Bijzettafel


✓ Strakke vormgeving
✓ Gemaakt van kwalitatief eiken- of notenhout
✓ Afwerking mogelijk in diverse olie- en lakopties
✓ Perfect met elkaar te combineren

Vragen over de Kem 867 Shadow Bijzettafel van Kluskens?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kluskens Kem 867 Shadow Bijzettafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Kluskens
Garantie 2 jaar
Merk Kluskens
Diepte / Lengte 40 cm.
Breedte 40 cm.
Hoogte 40 cm.

Kem 867 Shadow Bijzettafel

Eiken - Nature White

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 747

Kem 867 Shadow Bijzettafel

Eiken - Geborsteld / Wengé

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 821

Kem 867 Shadow Bijzettafel

Noten - Geolied

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 831

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit