Kluskens Kem 784 Misura Salontafel

By Kluskens

Omschrijving

De Kluskens Kem 784 Misura Salontafel is een ontwerp van Kluskens. De Misura salontafel is een tafel zonder poespas. Drie massief houten panelen vormen samen het strakke silhouet van deze salontafel. Ook de Misura salontafel van Kluskens is vervaardigd uit enkel het beste eiken- en notenhout, en kan worden afgewerkt met verschillende kleuren oliën en lak. Met zijn eenvoudige en natuurlijke uitstraling vormt de Misura salontafel een prachtige basis voor uw zithoek.

De Misura is verkrijgbaar in drie standaard afmetingen. Twee van deze afmetingen hebben een vierkante vorm (80 x 80 centimeter en 110 x 110 centimeter) en de andere heeft een rechthoekige vorm (160 x 80 centimeter). Past een andere afmeting beter in uw interieur? Gelukkig is bij Kluskens bijna altijd maatwerk mogelijk.

Vanwege de verschillende mogelijkheden voor de Misura salontafel heeft MisterDesign een uitvoering in notenhout in ‘Soft Touch’ olie geselecteerd die u direct online kunt bestellen. Heeft u een andere uitvoering op het oog? Neem contact op met een van onze interieurspecialisten, zij helpen u graag verder.

Kluskens Kem 784 Misura Salontafel


✓ Strak silhouet
✓ Gemaakt van kwalitatief eiken- of notenhout
✓ Afwerking mogelijk in diverse olie- en lakopties
✓ Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Vragen over de Kem 784 Misura Salontafel van Kluskens?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kluskens Kem 784 Misura Salontafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Kluskens
Garantie 2 jaar
Merk Kluskens
Diepte / Lengte 80 cm.
Breedte 160 cm.
Hoogte 38 cm.

Kem 784 Misura Salontafel

160 x 80 cm. - Soft Touch

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.226

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit